آناتومی دامپزشکی از گذشته تا امروز

به گزارش مجله یک کامپیوتر، انجمن علمی - دانشجویی آناتومی جنین شناسی و تکنولوژی فراوری مثل دامپزشکی دانشگاه تهران، نشست آناتومی دامپزشکی از گذشته تا امروز را با حضور دکتر بیژن رادمهر برگزار می نماید.

آناتومی دامپزشکی از گذشته تا امروز

به گزارش باشگاه دانشجویان خبرنگاران، این نشست دومین جلسه از سلسله نشست های آناتومی شیرین است و قرار است در آن روایتی متفاوت از تاریخچه بخش آناتومی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران توسط دکتر رادمهر ارائه گردد.

دکتر بیژن رادمهر استاد بازنشسته دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران است. او طی سال های 1349 تا 1389 به مدت 40 سال در بخش آناتومی این دانشکده تدریس نموده است و بسیاری از اساتید و بزرگان دامپزشکی، شاگرد او بوده اند.

نشست آناتومی دامپزشکی از گذشته تا امروز دوشنبه 18 آذر از ساعت 17 تا 18:30 در محل تالار دکتر میربابایی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 4 بهمن 1398 بروزرسانی: 27 فروردین 1399 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 18691

به "آناتومی دامپزشکی از گذشته تا امروز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آناتومی دامپزشکی از گذشته تا امروز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید