ایده های خلاقانه بیش از 50 شرکت و هسته در مرکز رشد و نوآوری پذیرفته شد

به گزارش مجله یک کامپیوتر، رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از 50 شرکت و هسته در مرکز رشد و نوآوری پذیرفته شده اند که بعضی از ایده های آن ها به عملیات رسیده است.

ایده های خلاقانه بیش از 50 شرکت و هسته در مرکز رشد و نوآوری پذیرفته شد

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، به نقل از روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر وحید مفید با اشاره به اینکه مجوز مرکز رشد و نوآوری انستیتو در سال 95 توسط وزارت بهداشت و معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری صادر شد، گفت: این مرکز از سال 95 فعالیت های خود را شروع نموده و براساس اساسنامه ای که مختص مراکز رشد است، هدفی که برای آن درنظر گرفته شده، حمایت اقتصادی و واحد هایی است که در مرکز جذب می شوند و این واحدها، محققین جوان، صنعتگران و متخصصین مختلف در زمینه غذا و تغذیه را شامل می گردد.

وی اضافه نمود: این افراد می توانند ایده های خود را به مرکز رشد ما ارایه بدهند و در صورتی که این ایده ها در کمیته های مرکز آنالیز گردد و نوآوری و اجرایی بودن آن به تصویب برسد، مکانی جهت استقرار شرکت ها در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در اختیارشان قرار خواهد گرفت.

رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ادامه داد: محققان و صنعتگرانی که ایده های خود برای مرکز رشد ارایه می دهند، می توانند فعالیت های پژوهشی داشته باشند تا این فعالیت ها منجر به فناوری، تکنولوژی و محصول گردد. البته محصول به دست آمده می تواند به شکل رژیم غذایی، فرمولاسیون، دستگاه های مرتبط با کنترل کیفیت موادغذایی در صنایع غذایی و یا انواع مباحث مرتبط با حوزه غذا و تغذیه باشد.

دکتر مفید اعلام کرد: این افراد می توانند در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با متخصصین صنایع غذایی و تغذیه انستیتو و دانشکده ارتباط داشته باشند. یعنی هر دو گروه کنار هم قرار بگیرند و از خدمات علمی، پژوهشی و حمایت های لازم را از این هسته ها و شرکت های مستقر به عنوان پژوهشگر که از ایده نوآورانه برخوردار هستند، بهره ببرند.

وی از وجود آزمایشگاه و کارگاه های عملیاتی برای محققان و صنعتگرانی که فعالیت های تحقیقاتی خود را برای مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور انجام می دهند اطلاع داد و گفت: این کارگاه ها را در اختیار این افراد قرار می دهیم تا بتوانند فعالیت های تحقیقاتی خود را به انجام برسانند. البته در کنار آن در صورت احتیاج خدمات کتابخانه ای نیز ارایه می گردد تا ایده هایی که در ذهن افراد قرار گرفته است، شکل علمی و تحقیقاتی بگیرد و تبدیل به یک فرآورده، محصول و خروجی گردد و در راستای تامین احتیاج های مردم و قطع وابستگی به اجزای موادغذایی که در کشور وجود دارد و صنایع مرتبط با موادغذایی همچون کنترل کیفیت انجام گردد.

دکترمفید درباره فاز 1 و 2 مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اظهارداشت: در حال حاضر در فاز 1 و 2 مرکز رشد، 25 شرکت و هسته مستقر هستند و فاز سوم تا دو ماه آینده راه اندازی خواهد شد تا هسته ها و شرکت های جدیدی که مراجعه می نمایند را جذب کنیم.

وی گفت: مرکز نوآوری و رشد انستیتو تحقیقات تغذیه همواره در انستیتو و در سطح عالی دانشگاه آماده خدمت رسانی است.

رییس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با بیان اینکه در معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه زمینه را ایجاد نموده اندکه ایده های محققان و صنعتگران بتوانند به فناوری هایی تبدیل شوند که در خدمت مملکت باشد. خوشبختانه با اقداماتی که مراکز رشد مختلف دانشگاه و معاونت پژوهشی دانشگاه انجام شد، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 98 مقام اول را در فناوری دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور کسب کرد که بخش کوچکی از آن مرکز رشد ما بود.

دکتر مفید در ادامه با اشاره به اینکه ما به عنوان مرکز نوآوری با بخش تجاری سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارتباط خوبی داریم و این معاونت از ما حمایت می نماید، بیان داشت: امیدوارم این حمایت تداوم داشته باشد تا بتوانیم زمینه رشد بیشتری را در واحد های مرتبط با غذا و تغذیه در کشور فراهم کنیم. چرا که جزو بزرگترین و تخصصی ترین مراکز رشد در بخش غذا و تغذیه قرار گرفته ایم.

وی توضیح داد: ما از همه افرادی که در زمینه غذا و تغذیه ایده های نوآورانه دارند، برای حضور در مرکز رشد انستیتو دعوت می کنیم و در صورتی که ایده هایشان عملیاتی گردد، می توانیم به خودکفایی فراوریات برسیم. حضور در مرکز رشد و ارایه ایده احتیاجی به تحصیلات عالیه نیست.

رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اضافه نمود: ما در کنار دفاتر مرکزی رشد تا کنون چهارکارگاه فراوریی برگزار کردیم و سعی داریم در سال 99 این کارگاه ها را افزایش دهیم. در این کارگاه ها نیز ایده هایی که فاز آزمایشگاه را رد کردند، می توانند تا مرحله فراوری پیش فرایند و حتی مجوز های لازم را از سازمان غذا و دارو دریافت نمایند و در واحد های فراوری صنعتی فعالیت نمایند که این کار می تواند به عنوان یک فرصت جهت توسعه صنعت کشور قرار بگیرد.

گروه ساختمانی ابان

گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.
منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 22 مرداد 1400 بروزرسانی: 22 مرداد 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 35953

به "ایده های خلاقانه بیش از 50 شرکت و هسته در مرکز رشد و نوآوری پذیرفته شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ایده های خلاقانه بیش از 50 شرکت و هسته در مرکز رشد و نوآوری پذیرفته شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید