برگزاری جلسه کمیسیون اصل 90 مجلس با مدیران فوتبالی و وزیر ورزش
به گزارش مجله یک کامپیوتر، جلسه اعضای کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با مدیران فدراسیون فوتبال و وزیر ورزش و جوانان آغاز شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرنگاران، جلسه کمیسون اصل نود مجلس شورای اسلامی برای رسیدگی به حکم صادر شده علیه فدراسیون فوتبال ایران در پرونده مارک ویلموتس از ساعت 14 و 30 دقیقه امروز در محل این کمیسیون آغاز شده است.
در این جلسه اعضای کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، برخی از اعضای کمیسیون فرهنگی، کمیته تربیت بدنی، حضور دارند و همچنین مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان، همراه مهدی علی نژاد معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای و جمشید تقی زاده معاون حقوقی وزارت ورزش و جوانان از دیگر حاضران در جلسه هستند.
ضمن اینکه مهدی تاج رئیس سابق فدراسیون فوتبال به همراه اعضای هیأت رئیسه این فدراسیون و همچنین احمدرضا براتی رئیس کمیته حقوقی و تدوین مقررات، محمدرضا ساکت مدیر سابق سازمان تیم های ملی و ابراهیم شکوری سرپرست سابق دبیرکل فدراسیون فوتبال در این جلسه شرکت کردند.
محمود اسلامیان یکی از اعضای هیأت رئیسه در این جلسه غیبت داشت.
منبع: خبرگزاری دانشجوبانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما
مجله کامپیوتر: از کامپیوتر و IT کلی مقاله و ترفند جالب اینجا داریم