بیماری چشمی برلوسکونی بهانه ای برای فرار از محاکمه
به گزارش مجله یک کامپیوتر، خبرنگاران : وکلای نخست وزیر سابق ایتالیا می گویند وی به منظور درمان بیماری چشمی در یکی از بیمارستان های رم بستری شده، و بدین ترتیب نمی تواند در دادگاه حضور یابد.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از رویترز؛ سیلویو برلسکونی، نخست وزیر سابق و 76 ساله ایتالیا، و نیز یکی از غول های رسانه ای این کشور مجبور شد برنامه های خود در آخرین دور مبارزات تبلیغاتی در انتخابات شکننده ایتالیا در ماه فوریه و همچنین مصاحبه تلویزیونی بعدی را به علت مسائل چشمی لغو کند.
وکلای برلوسکونی اعلام کردند که بدین ترتیب وی نمی تواند در جلسه دادگاه در ماه جاری حضور یابد و این محاکمه باید به تعویق افتد. وی متهم به جرائم اخلاقی است و به همین دلیل قرار بود در ماه جاری (مارس) مورد محاکمه قرار گیرد. قرار است جلسه دادگاه برلوسکونی روز 18 مارس انجام گیرد.
این در حالی است که برلوسکونی پیشتر در پی برگزاری دادگاه استراق سمع مرتبط با رسوایی بانکی سال 2005 به یک سال زندان محکوم شده است.
وی یکی از شنودهای پلیس ایتالیا را درباره رقیب سیاسی اش در سال 2005 علنی ساخته بود. این مکالمات ضبط شده در روزنامه ایل گیورنال که متعلق به برادر برلوسکونی است منتشر شدند. وی نیز به دو سال و سه ماه زندان محکوم شد.
نخست وزیر سابق همچنین روز 23 مارس به علت ارتکاب جرمی دیگر در حوزه حقوق رسانه ای باید در دادگاه حضور یابد.
روز چهارشنبه، دادگاهی در ایتالیا برلوسکونی را از دیگر اتهامات تبرئه کرد، اتهاماتی مبنی بر اینکه شرکت مدیاترید یکی از شرکت های تابعه گروه مدیاست وی، برای فرار از مالیات قیمت خرید حقوق فیلم ها و برنامه های تلویزیونی را بیشتر از آنچه هست اعلام نموده است.
بر اساس قوانین ایتالیا، افراد بالای 75 سال که به کمتر از دو سال زندان محکوم شده باشند مجبور نیستند این دوران را پشت میله های زندان بگذرانند. برلوسکونی هم اکنون 76ساله است.
منبع: تسنیمbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا