ترامپ از مدیران عامل فیسبوک و توییتر شکایت می کند
به گزارش مجله یک کامپیوتر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا قصد دارد از مارک زاکربرگ و جک دورسی، مدیران عامل فیسبوک و توییتر شکایت کند.
به گزارش فارس، ترامپ که پیشتر از شبکه های اجتماعی به دلیل سانسور نظرات و دیدگاه هایش انتقاد کرده قرار است ساعاتی دیگر طرح این دادخواهی سنخی را اعلام کند.
پایگاه آکسیوس با گزارش این خبر به نقل از بعضی منابع آگاه نوشت این جدیدترین تلاش از سوی ترامپ برای اقدام علیه توییتر و فیسبوک طی یک سال گذشته است.
شرکت توییتر به طور کلی حساب کاربری ترامپ را بسته و فیسبوک هم اخیراً اعلام کرد انسداد صفحه او در این رسانه را برای دو سال دیگر تمدید کرده است.
یک موسسه غیرخصوصی به نام مرکز سیاست اول آمریکا که مأموریتش را حفظ و تداوم بخشی به سیاست های ترامپ اعلام کرده گفته از اقدام رئیس جمهور سابق آمریکا حمایت می کند.
دادخواهی های سنخی به نوعی شکایت قانونی گفته می شود که به نیابت از گروهی از افراد علیه گروه یا شخص دیگری مطرح می شود. آکسیوس نوشته این شکایت به ترامپ اجازه می دهد مدیران عامل فیسبوک و توییتر را تحت تعقیب قرار دهد.
آکسیوس مدعی شده ترامپ و دیگر سیاستمداران محافظه کار آمریکایی که منتقد نحوه عملکرد شبکه های اجتماعی هستند تا کنون نتوانسته اند مستندات موثقی درباره سوگیرانه بودن نحوه فعالیت این شبکه ها ارائه کنند.
ترامپ و هوادارانش ادعا می کنند که شبکه های اجتماعی صدای آن ها را سانسور می کنند. توییتر و فیسبوک، از سوی دیگر می گویند بستن صفحه های ترامپ، بعد از حمله هواداران او به ساختمان کنگره و برای حفظ ایمنی شهروندان گرفته شده است.
ترامپ در دوران ریاست جمهوری اش هم با شبکه های اجتماعی گلاویز شد. او سال 2020 یک فرمان اجرایی امضا کرد که هدف آن، سلب مصونیت شرکت های رسانه ای بابت محتوای منتشرشده در پلتفورم های آن ها از طریق کاربران بود. جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا این فرمان اجرایی را در ماه مه باطل کرد.
ترامپ در دوران ریاست جمهوری اش بار ها از افراد مختلف شکایت کرده، اما به ندرت رأیی در دادگاه ها به نفع او صادر شده است.
با این حال، تحلیلگران اقدام ترامپ را بخشی از تلاش های تبلیغاتی ترامپ برای تحریک هوادارانش می دانند. بعضی از نامزد های حزب جمهوری خواه که در تلاش برای تصاحب سمت های نه چندان عالی رتبه هستند از موضوع سانسور هواداران ترامپ به نام تبلیغ استفاده کرده اند.
مبارزه این روز های ترامپ با شبکه های اجتماعی به همین شکایت محدود نیست. روزنامه واشنگتن تایمز چند روز پیش گزارش داده بود ترامپ پس از محدودیت دسترسی به حساب های خود در توییتر، فیسبوک و یوتیوب متعلق به گوگل به Rumble پلتفرم ویدئویی رقیب پیوست.
این روزنامه نوشته بود ترامپ در حال پیوستن به رامبل، رقیب یوتیوب، در تلاش است تا شخصیت خود را در رسانه های اجتماعی دوباره تعریف کند: از شخصیتی که از طریق غول های فناوری در سکوت خفه می شود تا یک شخص خارجی مخالف که وضع موجود را به چالش می کشد.
رامبل، با هجوم کاربران و پول نقد، به ویژه از طریق محافظه کاران، مبارزات شورشی خود را علیه رقیب بسیار بزرگتر خود، گوگل، به راه انداخته است.
ماه گذشته کریس پاولوفسکی، بنیانگذار رامبل، گفت: رامبل تقریباً 30 میلیون کاربر ماهانه دارد و ماهانه 10 درصد تعداد کاربران خود را افزایش داده است. در وال استریت ژورنال، این اندازه از 800،000 بازدید ماهانه در ماه آگوست هم فراتر رفته است.
رامبل از گوگل به دلیل نقض ضد انحصار در دادگاه فدرال شکایت کرده و اخیراً از طرف گروهی از جمله پیتر تیل میلیاردر معروف و نویسنده محافظه کار جِی دی وَنس سرمایه گذاری نامشخص زیادی جذب کرده است.
منبع: فراروتور تایلند: تور تایلند ارزان قیمت، تور سامویی، تور پوکت، پاتایا، بانکوک، چیانگ مای، کرابی را با ما تجربه کنید.
آموزشگاه ما: آموزشگاه ما | آموزش باید برای همه در دسترس باشد