تعدادی از اعضای داعش از شمال سوریه فرار کردند
به گزارش مجله یک کامپیوتر، دبیر کل سازمان ملل روز آدینه در کنفرانس خبری گفت که تعدادی از اعضای گروه تروریستی داعش توانسته اند از شمال سوریه فرار نمایند.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل روز آدینه در کنفرانس خبری به موضوعات مختلفی پرداخت.
وی در سخنانش از عدم تشدید اوضاع در شمال سوریه ابراز خرسندی کرد و گفت که تحولات اخیر در شمال سوریه سبب شد تا تعدادی از اعضای گروه تروریستی داعش بتوانند فرار نمایند.
دبیر کل سازمان ملل افزود: در جریان عملیات نظامی در شمال شرق سوریه باید حقوق غیر نظامیان و قوانین بشردوستانه بین المللی احترام گذاشته گردد.
وی اضافه نمود: رویداد ها در شمال سوریه بر این موضوع تاکید دارد که هم اکنون زمان شروع روند سیاسی در این کشور فرا رسیده است.
گوترش به تحولات اخیر در لبنان نیز اشاره نمود و گفت: هیأت های بین المللی با تمامی گروه ها در لبنان در ارتباط هستند و از دولت لبنان می خواهیم که خویشتنداری به خرج دهد.
دبیر کل سازمان ملل درباره تظاهرات در عراق نیز گفت: از مقامات عراقی نیز می خواهیم که در برخورد با تظاهرات از خود خویشتنداری نشان دهند و از کشته شدن تعدادی از تظاهرات نمایندگان متاسف هستیم.
تظاهرات مردم عراق امروز آدینه در 10 استان بار دیگر شروع شد. اعتراض مردم عراق به وضعیت سوء معیشتی، بیکاری و گسترش فساد اداری است.
شمار زیادی از تظاهرات نمایندگان در بغداد به خیابان ها آمدند و شعار هایی علیه فساد، وضعیت خدماتی نامناسب و بیکاری سر دادند.
منبع: خبرگزاری دانشجوbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا