جزئیات حمله سایبری اخیر به کشور ؛ منشاء حمله تعیین شد ، امکان سنجی برای حمله بزرگتر بود

به گزارش مجله یک کامپیوتر، رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت: حمله اخیر سایبری به کشور برای امکان سنجی حمله بزرگتری انجام شد و ما تحلیل می کنیم منشاء این حمله که از نوع دیداس بود آمریکا باشد که البته جلوی این حمله گرفته شد.

جزئیات حمله سایبری اخیر به کشور ؛ منشاء حمله تعیین شد ، امکان سنجی برای حمله بزرگتر بود

به گزارش خبرنگاران به نقل از تسنیم، سردار غلامرضا جلالی در برنامه 5 شنبه شب گفت و گوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت: مسئولان باید برای حفاظت، دفاع و پدافند از زیرساخت های حیاتی کشور در حوزه سایبر، فهم مشترک داشته باشند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور اضافه نمود: حمله اخیر سایبری به زیرساخت های کشور از نوع دیداس و ممانعت از سرویس دهی بوده است که در این نوع حمله خدمات از دسترس خارج می گردد.

وی گفت: در این حمله تعداد زیادی باکس در سراسر کشور تعریف می گردد و دشمن آن ها را هدف قرار می دهد و در این حمله از رایانه های شخصی نیز استفاده شده است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور اضافه نمود: چون هجوم به مرکز خدمات رسانی در این نوع حمله بسیار زیاد می گردد و از رایانه های دیگر با تعریف زامبی سازی استفاده می گردد خدمات آن مرکز قطع می گردد.

سردار جلالی گفت: آسیب این حمله برای محدود کردن خدمات بوده و در بعضی نقاط این رخ داده است.

وی اضافه نمود: پیدا کردن منشاء حمله سایبری بسیار سخت و زمان بر است، اما شرکت زیرساخت در حال آنالیز و یافتن منشاء حمله اخیر سایبری به کشور است.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت: ترکیب فناوری سایبری با حوزه های دیگر، قابلیت هایی را برای حمله یا مقابله با آن ایجاد می نماید.

سردار جلالی اضافه نمود: 6 نوع جنگ سایبری از جمله عملیات سایبر فیزیکی، عملیات ترکیبی و ... داریم که تنوع آن ها روز به روز بیشتر می گردد و حوزه های فیزیکی، امنیتی، شبکه های اجتماعی و ... را در بر می گیرد.

وی گفت: گمنامی عملیات های سایبری و سخت بودن یافتن منشاء آن، ارزان و کم هزینه بودن و وجود نداشتن قوانین بین المللی برای حملات سایبری و نبود چارچوبی برای پیگیری حقوقی این حملات، دلیل افزایش حملات سایبری است.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور اضافه نمود: ، چون آمریکایی ها برای پاسخ به سرنگونی هواپیمای بدون سرنشین آن ها در آب های ایران و حمله موشکی ما به پایگاه عین الاسد توان پاسخ نظامی نداشتند این حملات را با تداوم فشار مالی و حملات سایبری به کشورمان پاسخ دادند.

جلالی گفت: البته حملات سایبری آن ها را کنترل کردیم و به نقطه ای آسیب نرسید.

وی اضافه نمود: حمله سایبری آمریکایی ها در پدافند سایبری ما گیر افتاده است و ناموفق بود.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور با بیان اینکه 95 درصد پول کشور اکنون دیجیتال و پنج درصد آن کاغذ است گفت: روش های امنیتی به کار گرفته شده برای امنیت این پول، با گذشته تفاوت زیادی دارد.

سردار جلالی اضافه نمود: اکنون زیرساخت شبکه های اجتماعی کشور متعلق به ما نیست و مردم ما در قالب آنچه که بیگانگان می خواهند سازماندهی شده اند.

وی گفت: نداشتن فهم مشترک مسئولان از فضای مجازی، راه اندازی شبکه ملی اطلاعات را با کندی روبرو نموده است.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور اضافه نمود: البته رهبر معظم انقلاب اسلامی دستور راه اندازی شبکه ملی اطلاعات را در زمان بندی معین به رئیس جمهور داده اند.

سردار جلالی گفت: رهبر معظم انقلاب بازه زمانی یکساله را برای راه اندازی این شبکه معین نموده اند و رئیس جمهور در زمان تحویل بودجه این را اظهار داشت.

وی اضافه نمود: در الزامات جدید برای همه ابهامات در فضای سایبر معین تکلیف شده است.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت: متاسفانه بودجه شبکه ملی اطلاعات در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی رای نیاورد و حذف شد.

جلالی اضافه نمود: اگر بودجه برای ایجاد این شبکه وجود نداشته باشد راه اندازی آن سخت و زمان بر خواهد شد.

وی گفت: حمله اخیر سایبری به کشور برای امکان سنجی حمله بزرگتری انجام شد و ما تحلیل می کنیم منشاء این حمله که از نوع دیداس بود آمریکا باشد که البته جلوی این حمله گرفته شد.

سردار جلالی با بیان اینکه با اتکا به فضای سایبر غیر پایدار و بدون زیرساخت های داخلی، ایجاد اشتغال دائم در این فضا با مشکل روبرو خواهد شد توضیح داد: سال گذشته 130 رزمایش در فضای سایبر انجام دادیم و نقاط آسیب پذیریمان معین شد که در پی برطرف آن ها هستیم.

وی با بیان اینکه آمریکایی ها آذر سال جاری آژانس امنیت زیرساخت های سایبری خود را تاسیس کردند اضافه نمود: شبکه ملی اطلاعات باید طوری ایجاد گردد که در مقابل همه تهدیدات سایبری ایمنی داشته باشد و نمی توان نسبت به این موضوع سهل انگاری کرد.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور اضافه نمود: توسعه شبکه های اجتماعی بر اساس زیرساخت های خارج از کشور موجب می گردد دشمنان نیازی به جاسوس نداشته باشند.

سردار جلالی گفت: اهمیت فضای سایبری از مواد غذایی بیشتر است، زیرا دشمن می تواند بر افکار عمومی، اذهان جامعه و اطلاعات کشور تاثیر بگذارد.

وی اضافه نمود: یکی از الزامات پایداری شبکه سایبر را شبکه ملی می دانیم و شبکه ملی اطلاعات پدافند حملات سایبری است.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت: زمانی که پمپ های خلاء برای حوزه هسته ای وارد کشور شد یکی از آن ها پس از 50 ساعت کار کردن منفجر شد.

سردار جلالی اضافه نمود: با آنالیز پمپ دیگر معین شد قطعه ای اضافی در پمپ های وارداتی کار گذاشته شده است که پس از مدتی آن ها را از کار می اندازد.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت: از زمان شروع بیماری کرونا، درگاه پدافند زیستی کشور را فعال و از همه آزمایشگاه های کشور نتایج را دریافت نموده ایم که معین شد هیچ مورد اثبات شده ورود کورونا به کشور وجود ندارد.

سردار جلالی اضافه نمود: در حوزه پدافند زیستی، رسانه، بهداشت، درمان و امنیت، شاخصه های اصلی هستند که در حوزه رسانه و اطلاع رسانی ضعیف هستیم.

وی گفت: رسانه ها به ویژه صدا و سیما باید ابهامات را درباره بیماری کورونا برطرف نمایند.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور اضافه نمود: با توجه به اینکه این بیماری واکسن و دارو ندارد مهم ترین بخش مقابله با آن در مرحله پیشگیری است.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 9 فروردین 1399 بروزرسانی: 27 فروردین 1399 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 21822

به "جزئیات حمله سایبری اخیر به کشور ؛ منشاء حمله تعیین شد ، امکان سنجی برای حمله بزرگتر بود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جزئیات حمله سایبری اخیر به کشور ؛ منشاء حمله تعیین شد ، امکان سنجی برای حمله بزرگتر بود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید