خورش کدو تنبل مناسب برای ناهار امروز
به گزارش مجله یک کامپیوتر، خبرنگاران : خورش کدو تنبل از خورش هایی است که با اینکه بسیار سالم است اما زیاد مصرف نمی شود.
خورش کدو تنبل خورش مناسب در پاییز و زمستان است. طرز تهیه خورش کدو تنبل را در ادامه بخوانید.
به گزارش خبرنگاران، خورش کدو تنبل یکی از غذا های لذیذ و خوشمزه استان گیلان است که در فصول پاییز و زمستان تهیه می شود. در تهیه این خورش از کدو تنبل استفاده می شود که منبع غنی پتاسیم و آهن و بتاکاروتن است.
خواص کدو تنبل:
کدو تنبل از سرطان جلوگیری می کند.
کدو تنبل برای سلامت چشم ها مفید است.
کدو تنبل برای تقویت ریه ها و سیستم ایمنی بدن مفید است.
کدو تنبل تقویت کننده قلب است.
کدو تنبل از پوست شما محافظت می کند.
کدوتنبل خلق و خو را بهبود می بخشد.
کدو تنبل ضد افسردگی است.
کدوتنبل برای کلیه ها مفید است.
مواد لازم خورش کدو تنبل:
گوشت : 400 گرم
کدو تنبل : 1 کیلوگرم
پیاز: 2 عدد میانه
آلو بخارا: 100 گرم
زعفران : 1 قاشق سوپ خوری
روغن مایع : به میزان لازم برای سرخ کردن
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق سوپ خوری
دارچین : 1 قاشق چایخوری
نمک : به میزان لازم
آب : 2 لیوان
فلفل قرمز : به میزان لازم
آبغوره : 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه خورش کدو تنبل:
1- ابتدا کدوها را بخوبی بشویید و پس از شستن کدوها را با پوست کن پوستش را بکنید.
2- کدوها را بصورت ریز و هلالی خرد کنید.
3- یکی از پیازها را بصورت خلالی خرد کنید و در ظرفی میزانی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود.
4- کدوها را به صورت هلال خرد کنید و همراه با پیاز تفت دهید.
5- در ظرفی دیگر یک پیاز را بصورت خلالی خرد کنید و با روغن تفت دهید.
6- گوشت تکه شده را داخل پیازها بریزید و تفت دهید.
7- بعد از تفت دادن گوشت ها ، 2 لیوان آب جوشیده را به پیاز و گوشت تفت داده شده اضافه کنید.
8- شعله اجاق گاز را کم کنید و اجازه دهید گوشت با شعله ملایم روی حرارت گاز بپزد.
9- در هنگام پخت گوشت زعفران را به آن اضافه کنید اجازه دهید تا حسابی پخته شود .
10- آلوها را نیم ساعت در آب بگذارید تا کاملاً خیس شود. بعد آلوها را آبکشی کنید.
11- آلو و رب گوجه فرنگی را در آخر پخت به ظرفی که حاوی گوشت است اضافه کنید و اجازه دهید بمدت 1 ساعت با حرات ملایم پخته شود.
12- کدو و پیاز را که تفت داده اید را برداریدو به ظرفی که گوشت در حال پختن است اضافه کنید و به مدت بیست دقیقه اجازه دهید تا بپزد.
13- دارچین، نمک، فلفل قرمز و آبغوره را در آخر به موادتان اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه خورشت را از اجاق بردارید.
14- خورشت کدو تنبل شما آماده سرو با پلو زعفرانی است.
نکات خورش کدو تنبل:
1- حتما قبل از اضافه کردن رب گوجه فرنگی آن را در روغن تفت دهید.
2- حتما زمان پخت کدو باید بین 20 تا 30 دقیقه باشد اگر زیاد روی حرارت بماند کدو باز می شود.
3- اگر خورشت با طعم شیرین دوست دارید شکر اضافه کنید.
4- برای اینکه خورشت شما مزه ملس داشته باشد به آن آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید.
5- در این خورشت به جای گوشت تکه شده می توانید گوشت چرخ کرده هم اضافه کنید.
منبع: رکنا