خورش کدو تنبل مناسب برای ناهار امروز

به گزارش مجله یک کامپیوتر، خبرنگاران : خورش کدو تنبل از خورش هایی است که با اینکه بسیار سالم است اما زیاد مصرف نمی شود.

خورش کدو تنبل مناسب برای ناهار امروز

خورش کدو تنبل خورش مناسب در پاییز و زمستان است. طرز تهیه خورش کدو تنبل را در ادامه بخوانید.

به گزارش خبرنگاران، خورش کدو تنبل یکی از غذا های لذیذ و خوشمزه استان گیلان است که در فصول پاییز و زمستان تهیه می شود. در تهیه این خورش از کدو تنبل استفاده می شود که منبع غنی پتاسیم و آهن و بتاکاروتن است.

خواص کدو تنبل:

کدو تنبل از سرطان جلوگیری می کند.

کدو تنبل برای سلامت چشم ها مفید است.

کدو تنبل برای تقویت ریه ها و سیستم ایمنی بدن مفید است.

کدو تنبل تقویت کننده قلب است.

کدو تنبل از پوست شما محافظت می کند.

کدوتنبل خلق و خو را بهبود می بخشد.

کدو تنبل ضد افسردگی است.

کدوتنبل برای کلیه ها مفید است.

مواد لازم خورش کدو تنبل:

گوشت : 400 گرم

کدو تنبل : 1 کیلوگرم

پیاز: 2 عدد میانه

آلو بخارا: 100 گرم

زعفران : 1 قاشق سوپ خوری

روغن مایع : به میزان لازم برای سرخ کردن

رب گوجه فرنگی : 1 قاشق سوپ خوری

دارچین : 1 قاشق چایخوری

نمک : به میزان لازم

آب : 2 لیوان

فلفل قرمز : به میزان لازم

آبغوره : 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه خورش کدو تنبل:

1- ابتدا کدوها را بخوبی بشویید و پس از شستن کدوها را با پوست کن پوستش را بکنید.

2- کدوها را بصورت ریز و هلالی خرد کنید.

3- یکی از پیازها را بصورت خلالی خرد کنید و در ظرفی میزانی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود.

4- کدوها را به صورت هلال خرد کنید و همراه با پیاز تفت دهید.

5- در ظرفی دیگر یک پیاز را بصورت خلالی خرد کنید و با روغن تفت دهید.

6- گوشت تکه شده را داخل پیازها بریزید و تفت دهید.

7- بعد از تفت دادن گوشت ها ، 2 لیوان آب جوشیده را به پیاز و گوشت تفت داده شده اضافه کنید.

8- شعله اجاق گاز را کم کنید و اجازه دهید گوشت با شعله ملایم روی حرارت گاز بپزد.

9- در هنگام پخت گوشت زعفران را به آن اضافه کنید اجازه دهید تا حسابی پخته شود .

10- آلوها را نیم ساعت در آب بگذارید تا کاملاً خیس شود. بعد آلوها را آبکشی کنید.

11- آلو و رب گوجه فرنگی را در آخر پخت به ظرفی که حاوی گوشت است اضافه کنید و اجازه دهید بمدت 1 ساعت با حرات ملایم پخته شود.

12- کدو و پیاز را که تفت داده اید را برداریدو به ظرفی که گوشت در حال پختن است اضافه کنید و به مدت بیست دقیقه اجازه دهید تا بپزد.

13- دارچین، نمک، فلفل قرمز و آبغوره را در آخر به موادتان اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه خورشت را از اجاق بردارید.

14- خورشت کدو تنبل شما آماده سرو با پلو زعفرانی است.

نکات خورش کدو تنبل:

1- حتما قبل از اضافه کردن رب گوجه فرنگی آن را در روغن تفت دهید.

2- حتما زمان پخت کدو باید بین 20 تا 30 دقیقه باشد اگر زیاد روی حرارت بماند کدو باز می شود.

3- اگر خورشت با طعم شیرین دوست دارید شکر اضافه کنید.

4- برای اینکه خورشت شما مزه ملس داشته باشد به آن آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید.

5- در این خورشت به جای گوشت تکه شده می توانید گوشت چرخ کرده هم اضافه کنید.

منبع: رکنا
انتشار: 12 دی 1400 بروزرسانی: 12 دی 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 68061

به "خورش کدو تنبل مناسب برای ناهار امروز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورش کدو تنبل مناسب برای ناهار امروز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید