طرز تهیه خورش کدو حلوایی مجلسی با آلو بخارا

به گزارش مجله یک کامپیوتر، یکی از بهترین روش های جشن دریافت پاییز تهیه کردن غذاها و دسرهای خوشمزه با کدو حلوایی است. خورش کدو حلوایی یا همان کدو تنبل یکی از این غذاهای خوشمزه است که طعمی لذیذ و جادویی دارد. حتی در بعضی از مناطق ایران این خورشت خوشمزه را در شب یلدا می پزند. با خبرنگاران مگ همراه باشید تا طرز تهیه خورش کدو حلوایی مجلسی با آلو را همراه تمام فوت و فن آن به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه خورش کدو حلوایی مجلسی با آلو بخارا

در ایران دو نوع خورش کدو تهیه می شود؛ خورش کدو سبز و خورش کدو حلوایی یا کدو تنبل که مختص فصل پاییز و زمستان است. کدو تنبل مانند هدیه ای پاییزی است که با رنگ گرم و زنده اش حال و هوای غمگین و خاکستری پاییز را عوض می کند. کدو حلوایی علاوه بر زیبایی، طعم بسیار لذیذی هم دارد و شیرینی مطلوبش برای غذا و دسر فوق العاده مناسب است.

  • طرز تهیه دسر کدو حلوایی

ما در دستور پخت این خورشت از ادویه هایی مثل دارچین و هل استفاده کرده ایم که به خاطر طبع گرمشان مکمل طعم کدو حلوایی هستند. استفاده از آلو بخارا هم رنگ و لعاب این خورشت را بیشتر می کند و طعم ملسی به آن می بخشد.

غذاهای اصیل و محلی شهرهای مختلف ایران بسیار متنوع هستند؛ برای هر فصلی ده ها یا بلکه صدها غذای متناسب با آب وهوا و محصولات آن فصل وجود دارد. به آرشیو آموزش آشپزی خبرنگاران مگ سر بزنید تا دستور پخت انواع غذاها و دسرهای خوشمزه را مشاهده کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

  • کدو حلوایی: 7 تکه بزرگ
  • گوشت خورشتی: 250 گرم
  • آلو بخارا: 12 عدد
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران: به میزان لازم
  • کره: 25 گرم
  • لیمو ترش: 1 عدد
  • ادویه کاری، دارچین، زردچوبه، پودر هل، نمک و شکر: به میزان لازم

طرز تهیه خورش کدو حلوایی

1.

پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلائی شود.

2.

زمانی که پیاز طلائی شد، گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. زردچوبه، پودر کاری و دارچین را اضافه کنید و تفت دهید. سپس تا جایی که روی گوشت ها را بگیرد آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید برای 2 ساعت گوشت در قابلمه با در بسته بپزد. اگر حین پخت گوشت آب آن کم شد، به میزان لازم آب جوش به آن اضافه کنید.

3.

در حین پخت گوشت دو طرف تکه های کدو حلوایی برش داده شده را در کره و مقداری روغن تفت دهید و از تابه خارج کنید.

4.

بعد از خارج کردن کدوها از تابه، رب گوجه فرنگی را در همان تابه با روغن و کره باقی مانده به مدت 5 تا 6 دقیقه تفت دهید.

5.

وقتی گوشت کاملا پخت، رب گوجه فرنگی تفت داده شده را به آن اضافه و میزان آب خورش را تنظیم کنید. حالا نمک، نوک قاشق چای خوری پودر هل، آب لیمو ترش، کمی شکر و به دلخواه 1 قاشق غذاخوری گلاب به مواد اضافه کنید. وقتی به طعم دلخواه رسیدید، اجازه دهید سس خورشت به جوش بیاید.

نکته: طعم این خورش باید ملس باشد، ولی نباید به آن زیاد شکر اضافه کنید چون خود کدوها شیرین هستند. همچنین باید مراقب باشید طعم هل قالب نباشد.

6.

وقتی غلظت و طعم خورش کاملا تنظیم شد، کدوهای سرخ شده و آلو بخارا را به آن اضافه کنید و اجازه دهید 30 دقیقه با در بسته بپزند. دقت کنید که کدوها بیش از حد نپزند و له نشوند.

7.

خورش کدو حلوایی آماده شده را در ظرف سرو ریخته و به دلخواه تزئین کنید. نوش جان!

دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 18 شهریور 1400 بروزرسانی: 18 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 42384

به "طرز تهیه خورش کدو حلوایی مجلسی با آلو بخارا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش کدو حلوایی مجلسی با آلو بخارا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید