ستاری: صادرات فناوری به دیگر کشورها در دستور کار قرار گرفته است خبرنگاران
به گزارش مجله یک کامپیوتر، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: توسعه صادرات فناوری در کشورهای مختلف از رویکردهای مهم معاونت علمی و فناوری است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرنگاران، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ظهر امروز در حاشیه سفر به شاهرود در مصاحبه با خبرنگاران با اشاره به سفر دو سال قبل خود به این شهرستان گفت: پارک علمی و فناوری استان سمنان چه در سمنان و چه در شاهرود نسبت به دو سال گذشته پیشرفت قابل توجهی داشته است؛ ولی هنوز با استاندارد هایی که باید داشته باشد، بسیار فاصله دارد.
وی با بیان اینکه پتانسیل استان سمنان در حوزه های مختلف خوب است، عنوان نمود: شرکت های فوق العاده ای در استان سمنان به ویژه در حوزه های معدنی مشغول به کار هستند و امیدواریم تفاهمات جلسات امروز اتفاقات خوبی را در حوزه زیرساخت های پارک علم و فناوری و دیگر حوزه ها در استان سمنان رقم بزند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور توضیح داد: خانه های نوآوری و صادرات فناوری، مجموعه هایی هستند که با بخش خصوصی اداره می شوند و محلی هستند که فناوری های حوزه های فراوری در ایران را به خارج از کشور منتقل می کنیم.
ستاری با بیان اینکه تمرکز ما بر محور صادرات فناوری است، ادامه داد: برای توسعه این خانه ها در کشور های همسایه و جا هایی که می توانیم صادرات داشته باشیم، برنامه داریم و کوشش می کنیم بتوانیم این خانه ها را در کشور های مختلف توسعه دهیم.
وی اعلام نمود: ایران در بسیاری از حوزه ها از جمله سلول های بنیادی، نانوتکنولوژی، هوافضا و زیست فناوری در خاورمیانه رتبه نخست را داراست و نمونه اش همین اقداماتی است که برای مقابله با کرونا صورت گرفت و کیت های تشخیصی و دستگاه های مرتبط داخل کشور ساخته شد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در خصوص میزان صادرات فناوری مطرح کرد: امیدواریم سال جاری صادرات در این حوزه به یک میلیارد دلار برسد.
منبع: خبرگزاری دانشجوآژانس مسافرتی: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
مجله سامی: مجله سامی، وبلاگ نقد و بررسی کالاها و اخبار تولیدات صنایع