طبع انگور سرد است یا گرم؟ مصلحات و خواص آن چیست؟

به گزارش مجله یک کامپیوتر، هزاران سال است که در تمام تمدن های مختلف از انگور به عنوان یک میوه بهشتی و بسیار مغذی استفاده می کنند. انگور دارای انواع متفاوتی از جمله انگور سبز، قرمز، سیاه و زرد است.اما طبع انگور و ترکیبات عالی این میوه خوشمزه، آن را به یک داروی طبیعی برای برخی از بیماری ها در طب سنتی تبدیل کرده است.

طبع انگور سرد است یا گرم؟ مصلحات و خواص آن چیست؟

در این مقاله ابتدا طبع انگور از نظر طب سنتی را بیان کرده و سپس به بررسی خواص درمانی این میوه خوشمزه می پردازیم.

طبع انگور چیست؟

مزاج انگور از نظر طب سنتی گرم و مرطوب است و انواع مصلحات آن گردو، آویشن، انیسون، بادام و دارچین معرفی شده است.

مزاجانواع مصلحات
گرم و مرطوبگردو، آویشن، انیسون، بادام، دارچین

خواص بی نظیر انگور برای بدن

1. افزایش سلامت چشم

ترکیبات شیمیایی گیاهی موجود در انگور، از چشم در برابر انواع بیماری های شایع مربوطه محافظت می کند. رسوراترول موجود در این میوه لذیذ برای محافظت از سلول های شبکیه چشم انسان در برابر نور ماوراء بنفش مفید هستند. این خاصیت خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا (یک بیماری چشمی که مهم ترین عامل کوری افراد مسن است) را تا حد زیادی کاهش می دهد.

طبق بررسی های اجرا شده، رسوراترول همچنین به محافظت از چشم در برابر گلوکوم، آب مروارید و بیماری چشمی ناشی از دیابت نیز کمک می کند. (گلوکوم یا آب سیاه یک بیماری چشمی است که می تواند به عصب بینایی آسیب رسانده و باعث کوری فرد گردد.)

2. پیشگیری از بیماری های مزمن و خطرناک

انگور دارای مقادیر فراوانی از آنتی اکسیدان است و به همین دلیل از ایجاد بیماری های مزمن جلوگیری می کند. همچنین تحقیقات اجرا شده نشان داده اند، بیش از 1600 ترکیب مفید برای بدن برای مقابله با انواع بیماری ها در انگور وجود دارد.

3. محافظت از بدن در برابر انواع سرطان ها

انگور حاوی مقادیر زیادی از ترکیبات گیاهی مفید است که به محافظت در برابر انواع خاصی از سرطان کمک می کند. رسوراترول، یکی از ترکیبات موجود در این میوه است، که با کاهش التهاب، به عنوان یک آنتی اکسیدان با مسدود کردن رشد و گسترش سلول های سرطانی از بدن در برابر سرطان محافظت می کند. علاوه بر رسوراترول، انگور همچنین حاوی کورستین، آنتوسیانین ها و کاتچین هاست که همگی اینها اثرات مفیدی در مبارزه با سرطان دارند.

4. افزایش سلامت قلب و جلوگیری از بیماری های قلبی

خوردن انگور به دلیل داشتن مقادیر فراوانی پتاسیم، فشار خون که یکی از عوامل اصلی ایجاد بیماری های قلبی است را کاهش می دهد. یک فنجان (151 گرم) انگور حاوی 288 میلی گرم پتاسیم است که 6٪ از نیاز روزانه بدن به این ماده معدنی را تامین می کند.

همچنین ترکیبات انگور سطح کلسترول بد خون را کاهش می دهند که عامل دوم در ایجاد بیماری های قلبی و سلامت قلب است.

5. انگور، مقوی حافظه و دشمن آلزایمر

خوردن انگور به نفع سلامت مغز شماست و حافظه شما را تقویت می کند. در یک مطالعه 12 هفته ای که روی 111 فرد سالمند سالم انجام شد، مصرف 250 میلی گرم مکمل انگور در روز به طور قابل توجهی نمرات این افراد را در یک آزمون اندازه گیری توجه، حافظه و گفتار در مقایسه با مقادیر پایه افزایش داد. به همین دلیل استفاده منظم از این میوه خوشمزه و مشتقات آن در فصل هایی که این میوه خوشمزه به صورت تازه وجود ندارد، خطر ابتلا به آلزایمر را در سنین بالاتر کاهش می دهد.

6. کاهش سطح قند خون و جلوگیری از ابتلا به دیابت

انگور حاوی 23 گرم قند طبیعی در هر فنجان (151 گرم) است. شاید این سوال برایتان پیش بیاید که چگونه انگور با این میزان قند بالا، قند خون را تنظیم و از ابتلا به دیابت جلوگیری می کند؟ این به دلیل شاخص گلیسمی پایین انگور است. شاخص گلیسمی مقدار قندی را که پس از مصرف کربوهیدرات ها در بدن آزاد می گردد، را نشان می دهد.

بنابراین با اینکه انگور قند بالایی دارد، مقدار کمتری از آن در بدن آزاد می گردد. علاوه بر این، ترکیبات موجود در این میوه آبدار حتی می تواند قند خون را کاهش دهد. همچنین ماده ای به نام رزوراترول در این میوه است که باعث افزایش حساسیت بدن به انسولین می گردد. در نتیجه باعث افزایش توانایی بدن در استفاده از گلوکز و کاهش قند خون می گردد.

7. تضمین سلامت استخوان ها با مصرف انگور

انگور حاوی بسکمک از مواد معدنی لازم برای افزایش سلامت استخوان ها از جمله کلسیم، منیزیم، پتاسیم، فسفر، منگنز و ویتامین K است. رزوراترول موجود در این میوه خوش طعم نیز تراکم استخوان ها را بهبود می بخشد. همچنین قدرت جذب و ماندگاری کلسیم با مصرف این میوه افزایش پیدا می کند.

8. انگور، دشمن ویروس، باکتری و عفونت

بسکمک از ترکیبات موجود در انگور برای محافظت و مبارزه با عفونت های باکتریایی و ویروسی مفید هستند. انگور منبع خوبی از ویتامین C است که نقش مهمی در بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن دارد. عصاره پوست انگور از بدن در برابر ویروس آنفولانزا محافظت می کند.

بنابراین توصیه می گردد در زمستان از مشتقات این میوه مانند مویز و کشمش برای جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا استفاده گردد.

سخن آخر

مزاج و طبع گرم و تر انگور باعث شده است از آب این میوه در سرتاسر جهان به عنوان یک نوشیدنی طبیعی انرژی بخش استفاده گردد. از انگور و مشتقات آن علاوه بر مصرف به عنوان میوه، در انواع دسرها، خوراک ها و شیرینی جات نیز استفاده می گردد؛ برای مثال سالاد اندونزی معروف، کشمش دارد!

برای ما در پایین همین صفحه بنویسید شما از انگور چه استفاده هایی می کنید؟ منتظر نظرات و پیشنهادات کاربردی شما عزیزان هستیم!

شما همراهان عزیز می توانید در خبرنگاران با طبع مویز و همچنین خواص کشمش سیاه یا مویز هم آشنا شوید.

گروه ساختمانی ابان

گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.
منبع: مجله انگیزه
انتشار: 22 مرداد 1400 بروزرسانی: 22 مرداد 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 59220

به "طبع انگور سرد است یا گرم؟ مصلحات و خواص آن چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طبع انگور سرد است یا گرم؟ مصلحات و خواص آن چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید