طرز تهیه سس پستو؛ یک چاشنی بی نظیر
به گزارش مجله یک کامپیوتر، سس پستو از آن سس های جذابی است که می گردد با غذاهای فست فودی و پاستا ترکیب کرد و طعم فوق العاده ای ساخت. سسی که طرز تهیه ساده ای دارد و با رعایت چند نکته ساده می توانیم برترین طعم و عطر را بسازیم.

مواد لازم:
- دانۀ کاج: نصف پیمانه
- ریحان تازه: 4 پیمانه
- پنیر پارمزان رنده شده: نصف پیمانه
- سیر: 1 حبه
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- روغن زیتون: نصف پیمانه
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید بعد دانه های کاج یا گردو را روی سینی بریزید و به مدت 5 الی 8 دقیقه در فر بگذارید تا بو داده گردد و طلایی رنگ گردد.
2. بعد دانه ها را از فر خارج می کنیم و می گذاریم تا خنک گردد.
3. سپس دانه ها را با پنیر، سیر، ریحان و مقداری نمک و فلفل در غذا ساز بریزید تا کاملا مخلوط و له شوند
4. اگر هم دوست داشته باشید دانه های کاج مثل کرانچی گردد می توانید در هنگام مخلوط کردن و خرد کردن مواد از له شدن آن جلوگیری کنید.
5. روغن زیتون را هم به بقیه مواد داخل غذا ساز اضافه کنید و سرعت را کم کنید تا سس با روغن مخلوط گردد و کاملا یکدست گردد.
6. این سس را میتوانید به مدت 3 روز در یخچال نگهدارید و برای پاستای پخته شده سرو کنید.
منبع: ایرنا زندگیbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا، مکزیک و کوبا