طرز تهیه شله مشهدی؛ غذای مورد علاقه مشهدی ها

به گزارش مجله یک کامپیوتر، شله مشهدی که در مشهد فقط با نام شُله شناخته می گردد، غذایی از خانواده آش ها است. مواد اصلی این غذا گوشت، حبوبات و ادویهٔ فراوان است که می توان برای خوشمزه و مقوی تر شدن این غذا، مقداری مغز قلم گاو به آن اضافه نمود.

طرز تهیه شله مشهدی؛ غذای مورد علاقه مشهدی ها

مواد لازم برای تهیه شله مشهدی:

  • برنج 250 گرم
  • گوشت سر دست 3 کیلو
  • پیاز خرد شده :500 گرم
  • بلغور :750 گرم
  • نخود :500 گرم
  • ماش :1/4 پیمانه
  • لوبیا چیتی :250 گرم
  • لوبیا قرمز :250 گرم
  • دارچین :20 گرمشله مشهدی
  • نمک و فلفل :به اندازه کافی

طرز تهیه و دستور پخت شله مشهدی:

1. ابتدا برای پختن این غذا باید از چند ساعت قبل همه حبوبات را خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید.

2. گوشت را هم به همراه پیاز خرد شده و اندازهی نمک و فلفل و 2 لیتر آب بگذارید تا خوب پخته گردد و بعد آن را از استخوان جدا کنید و ریش ریش کنید.

3. همه حبوبات را باهم در ظرفی بریزید و بپزید و زمانی که نیم پز شدند بلغور را به آنها اضافه کنید و بعد از اینکه چند جوش خوردند برنج شسته شده را هم به حبوبات اضافه کنید و در این مرحله مرتب هم بزنید تا مواد ته نگیرند. وقتی حبوبات کاملا پخته شدند و برنج لعاب داد گوشت پخته و ریش ریش شده را به همراه دارچین و نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید تا همه مواد با حرارت ملایم کنار هم بجوشند و کشدار شوند .

4. بعد حرارت را کم کم کنید و در ظرف را ببندیدتا آش به مدت 1 ساعت مثل برنج دم بکشد. شله مشهدی آماده شده را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و اگر دوست داشتید با خورشت قیمه تزیین کنید.

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 18 شهریور 1400 بروزرسانی: 18 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 63100

به "طرز تهیه شله مشهدی؛ غذای مورد علاقه مشهدی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شله مشهدی؛ غذای مورد علاقه مشهدی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید