میرسلیم: خلخالی برای اعدام عجله داشت ، خلخالی می گفت اعدام می کنیم اگر بی گناه بود می رود بهشت!

به گزارش مجله یک کامپیوتر، بالاخره بنده از پرونده این افراد باخبر بودم و به نوعی پرونده عملکرد این افسران در دست من بود و خبر داشتم که آقای خلخالی دارند زیاده روی می کنند. به خود ایشان هم می گفتم که مراقب باشید دچار خطا نشوید که البته ایشان خیلی زود حکم صادر می کرد و عجله داشت که این افراد را زودتر اعدام کند.

میرسلیم: خلخالی برای اعدام عجله داشت ، خلخالی می گفت اعدام می کنیم اگر بی گناه بود می رود بهشت!

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایسنا، نوشت: سیدمصطفی میرسلیم، کننده منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم در گفت وگویی با دیده بان ایران نظرات جنجالی و جالبی را مطرح کرده که بخش هایی از آن که مربوط به محمدصادق صادقی گیوی معروف به صادق خلخالی است، در ادامه می آید:

  • (درباره اعدام های انقلابی توسط خلخالی): آقای خلخالی در کارهایش دقت نداشت و در برخی از اعدام ها زیاده روی انجام می گرفت. البته معمولاً این گونه افراط و تفریط ها در خیلی از انقلاب ها پیش می آید اما اگر ایشان برخی از همین موارد اعدام را به تاخیر می انداختند و رسیدگی دقیق تری می کردند، آثار گرانبهایی را برای مردم در پی داشت.
  • بنده از اقدامات ایشان دفاع نمی کنم و در همان زمان هم به اقتضای مسئولیتی که داشتم (مسئول شهربانی کل کشور) به ایشان تذکر می دادم؛ به طوری که در کتاب خاطرات خود آقای خلخالی آمده که ایشان از دست من تلفن را در یخچال می گذاشتند تا من مزاحمشان نشوم.
  • آقای خلخالی علاقه داشتند بدون در نظر دریافت جوانب امر و رسیدگی های لازم بسیاری از افسران شهربانی را اعدام کند. بدون این که به این موضوع توجه لازم داشته باشند که اصلاً این افراد نقشی در آزار و اذیت و شکنجه مردم نقش داشتند یا خیر!
  • بالاخره بنده از پرونده این افراد باخبر بودم و به نوعی پرونده عملکرد این افسران در دست من بود و خبر داشتم که آقای خلخالی دارند زیاده روی می کنند. به خود ایشان هم می گفتم که مراقب باشید دچار خطا نشوید که البته ایشان خیلی زود حکم صادر می کرد و عجله داشت که این افراد را زودتر اعدام کند.
  • (در پاسخ به این سوال که فکر می کنید چرا این قدر سریع حکم اعدام صادر می کردند؟) این طور فکر نمی کنم که ایشان سوء نیت داشت. روش ایشان روش درستی نبود. به لحاظ قضایی خیلی باید دقت کرد. بالاخره جان انسان ها محترم است و نمی شود که هر کسی را گرفت و بدون محاکمه دقیق اعدام کرد.
  • (آیا این جمله برای آقای خلخالی است که حالا اعدام می کنیم اگر بی گناه بود می رود بهشت؟) بله از این حرف ها می گفتند. حتی بدتر از این کارها هم انجام می دادند. من خبر داشتم که برخی از همراهان ایشان برای این که مجوز ورود به یک خانه را بگیرند برخی از مواد مخدر یا موارد دیگر را به داخل منزل پرتاب می کردند و بعد به اهالی خانه می گفتند ما آمده ایم برای تفتیش و ... بالاخره این قبیل کارها زیاده روی هایی بود که اوایل انقلاب صورت می گرفت.

متن کامل سخنان مصطفی میرسلیم را از لینک زیر بخوانید:

خلخالی در اعدام ها زیاده روی می کرد | اسامی برخی از اعدام شدگان به حکم صادق خلخالی

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 18 شهریور 1400 بروزرسانی: 18 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 25304

به "میرسلیم: خلخالی برای اعدام عجله داشت ، خلخالی می گفت اعدام می کنیم اگر بی گناه بود می رود بهشت!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "میرسلیم: خلخالی برای اعدام عجله داشت ، خلخالی می گفت اعدام می کنیم اگر بی گناه بود می رود بهشت!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید