میوه ای که سلامتی شما را بیمه می نماید
به گزارش مجله یک کامپیوتر، درخت سیب، درختی برگریز از خانواده گلسرخیان است که به خاطر میوه شیرین و گوشتی اش شناخته شده است. در سراسر جهان این درخت برای میوه اش کشت می گردد و وسیع ترین گونهٔ رشد نموده از سرده مالوس بوده است.

بیش از 7 هزار و 500 رقم سیب شناخته شده وجود دارد و در نتیجه طیف وسیعی از ویژگی های دلخواه به دست می آید.
سیب سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، عناصر مغذی و ترکیبات آلی با ارزش است. ویتامین C، ویتامین K، ویتامین ب6 و ریبوفلاوین از ویتامین های موجود در سیب هستند. پتاسیم، مس، منگنز و منیزیم مواد معدنی مفیدی هستند که در سیب یافت می شوند. سیب سرشار از فیبر است و مصرف یک وعده سیب، 12 درصد از احتیاج روزانهی ما را به فیبر تأمین می نماید. راز خواص سیب در ترکیبات آلی تشکیل دهنده آن نهفته است.
حسین خیر اندیش متخصص طب سنتی درباره خواص سیب اظهار کرد: از پیامبر اکرم (ص) یک حدیث نقل شده که هرکسی روزانه یک عدد سیب میل نمایند از طبیب بی احتیاج خواهد شد.
او بیان نمود: سیب یک دارو و غذا محسوب می گردد. افراد می توانند سیب ها را بجوشانند و آب آن را گرفته، در یخچال نگهداری نموده و روزانه یک لیوان از آن را مصرف نمایند. این امر موجب شادابی, انرژی و درخشش پوست صورت می گردد. همچنین پوره سیب برای برطرف کم خون بسیار موثر است.
خیر اندیش گفت: سیب سبز مزاج سرد, سیب زرد مزاج گرم و سیب های که کمی ترش هستند، مزاج معتدلی دارند. مرغوب ترین سیب, سیب های پوست نازک به شمار می فرایند.
منبع: همگردیpariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.