واردات صنایع دستی خارجی ممنوع شد

به گزارش مجله یک کامپیوتر، معاون صنایع دستی کشور از ممنوعیت واردات صنایع دستی خارجی (غیرایرانی) به کشور اطلاع داد و گفت که دستور این ممنوعیت به گمرک کشور ابلاغ شده است.

واردات صنایع دستی خارجی ممنوع شد

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، پویا محمودیان معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، امروز سه شنبه 26 تیر با اعلام این خبر اضافه کرد: یکی از دغدغه ها و چالش های همیشگی تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع دستی کشور حضور صنایع دستی خارجی از جمله ترکیه ای، چینی و هندی در بازار ایران است.

محمودیان اضافه کرد: در جلسه ای که با گروه های مختلف صادرکننده صنایع دستی کشور داشتیم، گلایه جدی داشتند که وقتی محصولات خارجی وارد بازار می گردد، سبد خرید صنایع دستی وطنی ضعیف تر خواهد شد.

او ادامه داد: در طول دو ماه مذاکره و جلسات فشرده با سازمان توسعه تجارت ایران، وزارت صنعت، معدن و تجارت و گمرکات کشور، پایان این تصمیم اتخاذ شد.

محمودیان تاکید نمود: هم اکنون وزارت صنعت،کالاهای وارداتی صنایع دستی را در فهرست اقلام ممنوعه وارداتی قرار داده و این موضوع به صورت رسمی به گمرکات کشور ابلاغ شده است.

او درباره نحوه تشخیص کالاهای قاچاق اظهار کرد: تشخیص این موضوع با ارزیابان گمرک هست اما برای تقویت توانمندی ارزیابان گمرک تفاهم نموده ایم تا هرجا احساس کردند که به توان کارشناسان تخصصی ما نیاز دارند به آنها یاری خواهیم کرد.

معاون صنایع دستی کشور اضافه کرد:دوره های آموزشی ویژه ای نیز برای ارتقای دانش ارزیابان گمرک برنامه ریزی شده تا سطح اشراف آنها در این باره افزون گردد.

محمودیان تاکید نمود: به طور طبیعی وقتی راه های واردات رسمی کالاهای خارجی به کشور محدود گردد کوشش برای قاچاق کالا صورت می گیرد که البته ما برای آن هم تمهیداتی اندیشیده ایم.

او توضیح داد: گشت های قاچاق که از سال 95 راه اندازی شده است با جدیت بیشتری فعالیت خواهند کرد و در این گشت ها از این پس، نیروهایی متشکل از کارشناسان سازمان حمایت از مصرف کننده، سازمان صنعت معدن تجارت و اداره کل صنایع دستی هر استان انجام وظیفه خواهند کرد و کالاهای قاچاق کشف شده را صورت جلسه نموده و به اماکن تحویل می دهند.

محمودیان یادآورشد: این طرح، اقدام موفقی بوده است برای مثال کسانی که سال گذشته در منطقه شوش تهران به عنوان مرکز فروش محصولات صنایع دستی شیشه ای و بلوری، قاچاق شیشه نموده یا شیشه خارجی را به اسم ایرانی می فروختند شناسایی و از فعالیت آنها جلوگیری شد.

معاون صنایع دستی کشور گفت: تفاهمنامه ای هم با سازمان مبارزه با قاچاق کالا و ارز منعقد نموده ایم که بر اساس آن، این اجازه طبق قانون به ما داده شده چون از دستگاه های کاشف هستیم، یگان حفاظتی سازمان ما هم این قدرت را داشته باشد که وارد عمل شده و اعلام قاچاق کند.

dorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: میراث آریا
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 12085

به "واردات صنایع دستی خارجی ممنوع شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "واردات صنایع دستی خارجی ممنوع شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید