وضعیت دانش آموز معترض تهرانی پیگیری می گردد

به گزارش مجله یک کامپیوتر، مسئولان آموزش و پرورش می گویند دانش آموز معترض به تنبیه بدنی یک معلم در تهران که انتشار کلیپ سخنانش در فضای مجازی خبرساز بوده، به مدرسه باز می گردد و با مسئولان خاطی مدرسه نیز به صورت قانونی برخورد می گردد.

وضعیت دانش آموز معترض تهرانی پیگیری می گردد

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران به نقل از اداره اطلاع رسانی وروابط عمومی آموزش وپرورش شهر تهران به نقل از ایرنا طی چند روز اخیر کلیپی در فضای مجازی با شرح زیر منتشر شد: دانش آموز کلاس یازدهم مدرسه ای در منطقه یک پایتخت 2 روز است در اعتراض به برخورد و تنبیه فیزیکی در مدرسه با کاغذنوشته ای کنار خیابان ولیعصر (عج) نشسته است تا صدای خود را به دیگران برساند.

در این کلیپ دانش آموزی که می گوید مورد تنبیه بدنی نهاده شده اعلام می نماید تا زمانی که با فرد خاطی و مدیری که چنین اقدامی را انجام می دهد برخورد نگردد، حاضر است اعتراضش را ادامه دهد.

دانش آموز در این کلیپ شرح می دهد که دبیر شیمی به او سیلی می زند و او نیز در واکنش به این اقدام از معلم شکایت می نماید، اما او را دیگر به مدرسه راه نمی دهند و همین عامل اعتراضش می گردد.

به دنبال انتشار این کلیپ در فضای مجازی خبرنگار ایرنا پیگیری موضوع را به وسیله مسئولان آموزش و پرورش شهر تهران در دستور کار قرار داد.

سخنگوی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران روز یکشنبه در این باره به خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در پی انتشار تصاویری از اعتراض این دانش آموز در فضای مجازی بلافاصله آنالیز های اولیه شروع و امروز با حضور مدیرکل و مسئولان آموزش و پرورش، دیداری حضوری با مدیر مدرسه و، ولی دانش آموز در منطقه یک آموزش و پرورش برگزار گردید.

مسعود ثقفی گفت: در این جلسه ابعاد مختلف موضوع که 16 مهر اتفاق افتاده و سه شنبه هفته گذشته در فضای مجازی منتشر شده است، به صورت کامل مورد آنالیز نهاده شد.

وی اضافه نمود: براساس آنالیز ها معین شد، دبیر درس شیمی به دانش آموز سیلی زده و در واکنش دانش آموز هم الفاظ ناپسندی به کار برده است.

مشاور مدیرکل و سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران اعلام کرد: متاسفانه پس از این اتفاق رفتار های درستی از سوی مسئولان مدرسه برای حل مساله صورت نگرفته و موجب اعتراض دانش آموز به شکل رسانه ای شده است.

ثقفی اضافه نمود: همچنین در جلسه امروز مقرر شد دانش آموز به مدرسه بازگردد و تخلفات انجام شده از سوی دبیر مربوطه و مدیر مدرسه نیز به صورت قانونی پیگیری گردد.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 13 آذر 1398 بروزرسانی: 27 فروردین 1399 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 16169

به "وضعیت دانش آموز معترض تهرانی پیگیری می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "وضعیت دانش آموز معترض تهرانی پیگیری می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید