کابل: واگذاری جنگ افغانستان به شرکت های خصوصی آمریکا شایعه است
به گزارش مجله یک کامپیوتر، به گزارش خبرنگاران به نقل از آوا، سخنگوی ریاست جمهوری افغانستان امروز سه شنبه و در واکنش به اظهارات دو روز گذشته جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا خاطرنشان کرد: موضوع واگذاری جنگ در افغانستان به شرکت های امنیتی خصوصی توسط آمریکا حقیقت ندارد.

هارون چخانسوری سخنگوی اشرف غنی رئیس جمهوری افغانستان در این خصوص گفت: طرح واگذاری جنگ افغانستان به شرکت های امنیتی اصلاً مطرح نگردیده است و خبرهای منتشر گردیده در این باره نیز حقیقت ندارد. سخنگوی رئیس جمهوری افغانستان اضافه نمود: آمریکا طبق توافقات دو جانبه امنیتی بر اساس برنامه 4 ساله امنیتی به همکاری با دولت افغانستان ادامه خواهد داد. وی توضیح داد: برخی ها به دلیل نگرانی از پیشرفت روند صلح این شایعات را راه اندازی می نمایند.
این درحالیست که جان بولتون یکشنبه هفته جاری در پاسخ به سوال مجری شبکه اِی بی سی نیوز درباره احتمال خصوصی سازی جنگ در افغانستان گفته بود: من همیشه آمادگی پذیرش نظرات جدید را داشتم؛ اما در نهایت تصمیم گیری در این باره با رئیس جمهور خواهد بود.
منبع: خبرگزاری مهربانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما