کارگروه ملی جهت تکمیل مرکز تحقیقات فسیل شناسی مراغه تشکیل شد

به گزارش مجله یک کامپیوتر، ایسنا/ براساس آخرین خبرهای بدست رسیده، کارگروه ملی جهت تکمیل مرکز تحقیقات فسیل شناسی مراغه تشکیل شد.

کارگروه ملی جهت تکمیل مرکز تحقیقات فسیل شناسی مراغه تشکیل شد

محمد مدادی، مدیر کل دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیط زیست در بازدید از مرکز تحقیقات فسیل شناسی شهرستان مراغه گفت: این مرکز تحقیقات مهمترین مرکز تحقیقات فسیل شناسی ایران است و کاوش های دیرینه شناسی در این شهرستان بسیار حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه با گذشت چندین سال از شروع ساخت مرکز تحقیقات فسیل شناسی ایران در مراغه تخصیص اعتبار برای تکمیل این طرح لازم است، اضافه نمود: امسال بودجه مورد احتیاج برای این تکمیل پروژه مرکز تحقیقات فسیل شناسی کشور از محل اعتبارات ملی تامین می گردد و هماهنگی های لازم با سازمان برنامه و بودجه آذربایجان شرقی نیز انجام خواهد گرفت تا تخصیص بودجه استانی برای این مرکز نیز محقق گردد.

حسن عباس نژاد، مدیر کل اداره حفاظت از محیط زیست استان تخصیص بودجه را یکی از موانع پیشرفت این پروژه دانست و گفت: شهرستان مراغه بهشت فسیل شناسان ایران است و منطقه فسیلی این شهرستان به عنوان نخستین اثر ملی، طبیعی و فسیلی ایران شناخته می گردد، از این رو باید توجه ویژه ای به ظرفیت های علمی و توریستی این منطقه گردد.

وی ادامه داد: در امسال با دستور ریاست عالی سازمان از محل اعتبارات ملی بودجه برای تکمیل پروژه مرکز تحقیقات فسیل شناسی کشور در مراغه تخصیص یافته است، ولی احتیاجمند تخصیص بودجه استانی نیز هستیم.

وی اضافه نمود: این پروژه می تواند محرک بسیار مهمی در مسائل توریستی، علمی، اجتماعی و مالی برای شهرستان و استان باشد.

تدوین برنامه مدیریت اثر طبیعی ملی فسیلی مراغه، تدوین ساختار و پیش بینی نیروی انسانی لازم برای مرکز و برگزاری همایش ملی تنوع زیستی دیرینه از مصوبات دیگر این جلسه بود.

اضافه نمودنی است در این جلسه که با حضور فرماندار مراغه، مدیر کل موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی، مدیر کل و معاونان اداره کل استان و نماینده برنامه ریزی استان و مسئولان شهرستانی برگزار گردید، مقرر شد تا کارگروه ملی با مشارکت مدیران و کارشناسان استانی و ملی برای راهبری پروژه مرکز تحقیقات و موزه دیرینه شناسی تشکیل و برنامه ریزی و تامین اعتبار لازم برای تکمیل و راه اندازی مرکز انجام گردد.

اثر طبیعی ملی فسیلی مراغه به مساحت 1026 هکتار به عنوان اثر طبیعی ملی در سال 1383 مصوب شده و بخشی از محدوده عظیم فسیل دار کوهستانی سهند است که به لحاظ دارا بودن مناسب ترین محل برای عملیات اکتشافی به عنوان اثر طبیعی ملی پیشنهاد شده تا در کنار عملیات تحقیقاتی بطور دقیق حفاظت گردد.

فسیل های مکشوفه در این منطقه شامل گونه های جوندگان، اسب سانان، گاو سانان، گوشتخواران، خانواده گوزن ها و زرافه ها، کرگدن، فیل ها و آنتیلوپ ها بوده که به عنوان بهشت فسیل شناسان معروف است.

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: همگردی
انتشار: 18 شهریور 1400 بروزرسانی: 18 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 59407

به "کارگروه ملی جهت تکمیل مرکز تحقیقات فسیل شناسی مراغه تشکیل شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کارگروه ملی جهت تکمیل مرکز تحقیقات فسیل شناسی مراغه تشکیل شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید