کیک بلک فارست یا جنگل سیاه
به گزارش مجله یک کامپیوتر، کیک بلک فارست (Black Forest) یا جنگل سیاه یک کیک آلمانی تشکیل شده از چند لایه کیک شکلاتی، گیلاس و خامه فرم گرفته است.
به گزارش ، کیک بلک فارست (Black Forest) یا جنگل سیاه یک کیک آلمانی تشکیل شده از چند لایه کیک شکلاتی، گیلاس و خامه فرم گرفته است.
تخم مرغ: 2 عدد
شکر: یک و یک دوم پیمانه
روغن مایع: 100 میلی لیتر
وانیل: 2 قاشق چای خوری
شیر: 160 میلی لیتر
آرد: 180 گرم
پودر کاکائو: 60 گرم
بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
آب داغ: 120 میلی لیتر
شربت گیلاس یا آلبالو: 80 میلی لیتر
مربای گیلاس یا آلبالو: به مقدار لازم
خامه فرم گرفته: 4 پیمانه
شکلات (رنده شده): 200 گرم
گیلاس یا آلبالو: برای تزئین
1. تخم مرغ ها را آنقدر بزنید تا پف نمایند. شکر را اضافه و مخلوط کنید. روغن مایع، وانیل و شیر را اضافه و مخلوط کنید.
2. آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را الک نموده و به مواد اضافه و مخلوط کنید. آب داغ را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل گردد. خمیر به دست آمده را در یک قالب گرد از قبل چرب شده بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد. اجازه دهید کیک در قالب خنک گردد و سپس آن را از قالب در آورید.
3. با استفاده از چاقویی تیز کیک را به طور افقی به چهار قسمت مساوی برش دهید. یک برش کیک را روی سطح کار قرار دهید و مقداری شربت گیلاس یا آلبالو را با برس روی آن بمالید. مقداری مربای گیلاس یا آلبالو روی برش کیک پخش کنید. مقداری خامه فرم گرفته روی آن بمالید و لایه دیگر کیک را روی مواد قرار دهید. این مراحل را با بقیه مواد تکرار کنید.
4. کیک را با استفاده از لیسک با خامه فرم گرفته پوشش دهید. دیواره ها و روی کیک را با شکلات رنده شده و گیلاس تزئین کنید.
منبع: ماهنامه کیک و شیرینی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان