اثر خوردن گیلاس بر بدن انسان ها
به گزارش مجله یک کامپیوتر، گیلاس حاوی اندازه زیادی آنتوسیانین است که یک آنتی اکسیدان قوی است. این مواد با جلوگیری از رشد بافت های تومور در بدن، عملکرد پیشگیرانه از ایجاد تومور در بدن را ایجاد می نماید.

خوردن گیلاس فرایند خواب را عادی می نماید، قدرت بینایی و هضم و عملکرد مغز را بهبود می بخشد و به مقابله با گرفتگی عضلات و درد یاری می نماید.
بسته به نژاد، میزان و رنگ، نوع گیلاس ممکن است متفاوت باشد اما تمامی گیلاس ها از صورتی تا قرمز محتوای مواد مغذی تقریباً یکسان است. گیلاس شامل ویتامین های E، C، B3، B4، B5 و بعلاوه مواد معدنی: آهن، پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر است.
ایرینا مالتسوا، متخصص تغذیه در روسیه در مقاله ای می نویسد: هر نوع توت با رنگ تیره به اسم مثال گیلاس، حاوی مواد مغذی گیاهی مفید، پلی فنول است که اگر در حد میانه مصرف گردد، بدن را از اثرات مخرب رادیکال های آزاد و در نتیجه از پیری محافظت می نماید.
گیلاس حاوی اندازه زیادی آنتوسیانین است که یک آنتی اکسیدان قوی است. این مواد با جلوگیری از رشد بافت های تومور در بدن، عملکرد پیشگیرانه از ایجاد تومور در بدن را ایجاد می نماید.
آنتی سیانین موجود در گیلاس شامل ترکیباتی است که در برابر عوامل و ریسک فاکتور های سرطان پوست مثل رادیکال های آزاد مخرب مقابله می نماید.
منبع: اقتصادنیوز