انواع سینک روشویی حمام و سرویس بهداشتی

به گزارش مجله یک کامپیوتر، امروزه بحث دکوراسیون داخلی در صنعت ساخت و ساز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. با پیشرفت روز افزون دانش معماری، این امکان برای طراحان و معماران فراهم شده که بتوانند طرح های نوینی که زمانی فقط در حد یک تصور بوده اند را به واقعیت تبدیل نمایند و دکوراسیونی خاص و مدرن طراحی نمایند.

انواع سینک روشویی حمام و سرویس بهداشتی

یکی از مکان هایی که در دکوراسیون داخلی مورد توجه طراحان می باشد، حمام و سرویس بهداشتی است. اگر تمام اصول طراحی در این مکان ها رعایت شود، آنها به مکانی شیک و مدرن تبدیل می گردند که علاوه بر ایجاد زیبایی، بر ارزش خانه نیز خواهند اضافه کرد. همانطور که می دانید در طراحی حمام و سرویس بهداشتی المان های مختلفی نقش دارند از جمله سینک روشویی، کفپوش، دیوارپوش، نورپردازی، وان و شیرآلات بهداشتی.

حمام و سرویس بهداشتی از جمله محیط هایی هستند که مدام در معرض نم و رطوبت قرار دارند، از این رو انتخاب تجهیزات و وسایل مورد نیاز این مکان ها باید بر اساس سه فاکتور زیبایی، کارایی و کیفیت صورت گیرد. سینک روشویی پرکاربردترین المان در حمام و دستشویی است و از نظر اهمیت با دیوارپوش حمام و سرویس بهداشتی برابری می نماید، از این رو در انتخاب آن نهایت دقت باید صورت گیرد.

انتخاب روشویی مناسب

در حال حاضر سینک های متنوعی با جنس، رنگ و مدل های متفاوت در بازار وجود دارند. اگر به فروشگاه های عرضه لوازم و تجهیزات بهداشتی مراجعه کنید با انواع سینک های زیبا رو به رو می شوید و گاهی ممکن است انتخاب مدل دلخواه از بین آن ها کمی سخت باشد، اما نگران نباشید. در این نوشته از ما به معرفی انواع سینک روشویی و بررسی ویژگی آن ها می پردازیم.

آشنایی با انواع مدل ها به شما کمک می نماید تا انتخابی راحت تر و اصولی تر داشته و سال ها از حضور این تجهیزات بهداشتی در خانه خود لذت ببرید. تنوع بسیار بالا شما را سردرگم می نماید و ممکن است ندانید کدام روشویی با فضای حمام یا سرویس بهداشتی شما همخوانی دارد. مهمترین نکته در انتخاب روشویی مناسب، توجه به فضای حمام یا توالت است. مسلماً سینکی که برای حمام مستر انتخاب می شود بسیار متفاوت از سینک سرویس بهداشتی کوچک خواهد بود.

قبل از انتخاب این وسیله ضروری ابتدا باید این سوال را از خود بپرسید که قرار است چه کسانی از سینک استفاده نمایند؟ آیا در خانه کودک دارید؟ فضای شما چه اندازه است؟ حمام و سرویس بهداشتی را می خواهید با چه سبکی طراحی کنید؟ آیا یک سینک مجزا نیاز دارید یا می خواهید آن را بر روی کابینت قرار دهید؟ پاسخ این سوالات شما را در انتخاب مناسب ترین سینک کمک خواهند کرد.

انواع روشویی

روشویی صفحه ای

از بین تمام مدل های روشویی، سینک صفحه ای کمترین فضا را در سرویس بهداشتی اشغال می نماید. این روشویی بر اساس آخرین ایده ها و طرح های مدرن ساخته می شود و ظاهر مینیمال، ظریف و بسیار زیبای آن زینت بخش دکوراسیون حمام یا سرویس بهداشتی است. در حال حاضر سینک صفحه ای جزء مدرن ترین مدل سینک محسوب می شود و جنس آن از شیشه، سنگ گرانیت، سرامیک و چینی است. افرادی که به سبک مینیاقتصادیسم علاقه دارند، روشویی صفحه ای بهترین گزینه برای آن ها خواهد بود.

روشویی لبه دار

سینک روشویی لبه دار مدلی بسیار شیک در بین مدل های روشویی می باشد. این نوع روشویی بر روی سطح کابینت قرار می گیرد و ارتفاع آن بالاتر از سطح زیرین آن است. لبه های این روشویی به دو صورت ضخیم و نازک طراحی شده اند و با توجه به دکوراسیون مورد نظر انتخاب می گردند. نصب سینک های لبه دار نسبت به سایر روشویی ها آسان تر بوده و از نظر اقتصادی نیز مقرون بصرفه تر می باشد.

روشویی بدون لبه

این نوع سینک در داخل کابینت قرار می گیرد و هم سطح پیشخوان کابینت است. سینک روشویی بدون لبه ظاهری یکدست و زیبا به روشویی سرویس بهداشتی می بخشد. در واقع یکدست بودن سطح سینک باعث می شود نمای واقعی سینک به چشم نیاید. این نوع روشویی مورد توجه بسکمک از افراد قرار گرفته زیرا سطح یکنواخت آن باعث می شود تمیزی و نظافت بیشتر رعایت شود و علاوه بر آن تمیز نمودن آن نیز راحت تر از سینک های لبه دار است.

روشویی لبه برجسته

این نوع روشویی کمی جلوتر از سطح کابینت قرار می گیرد. برای نصب سینک روشویی لبه برجسته نیازی به کابینت هایی با عرض زیاد نیست. یک کابینت کم عمق با عرض کم می تواند این روشویی را در خود جا دهد. این مدل سینک را می توان بر روی کانتر یا درون آن قرار داد. انتخاب روشویی برجسته باید بر اساس متریال هایی که در مجاورت با آن قرار می گیرند صورت گیرد. برای مثال استفاده از روشویی لبه برجسته بر روی کابینت چوبی جلوه ای فوق العاده خاص به فضا می بخشد.

روشویی دیواری

روشویی دیواری بدون نیاز به کابینت بر روی دیوار نصب می شود. این نوع روشویی برای سرویس های بهداشتی کوچک مناسب است زیرا فضای زیادی اشغال نمی نماید و باعث بزرگتر نما دادن آن می شود. لوله کشی برای سینک روشویی دیواری باید به صورت مخفی و توکار انجام شود تا نمای روشویی زیباتر به چشم بیاید.

روشویی پایه دار

این نوع روشویی ساده ترین نوع روشویی است. اگر امکان لوله کشی توکار در سرویس بهداشتی وجود ندارد، بهترین راه برای پوشش لوله ها استفاده از روشویی های پایه دار است. استفاده از این نوع روشویی از گذشته تا به امروز بسیار رایج بوده، تنها مدل های آن فرق می نماید.

روشویی کاسه ای

در حال حاضر روشویی کاسه ای جزء مدرن ترین سینک های روشویی حمام و توالت است و مکان قرارگیری آن به عنوان یک نقطه کانونی در نظر گرفته می شود. این سینک ها نه تنها از کارایی لازم برخوردارند بلکه زیبایی و جذابیت را در فضا به نمایش می گذارند.

سینک کاسه ای علاوه بر اینکه برای بزرگسالان قابل استفاده است، سایز کوچک آن نیز می تواند توسط بچه ها مورد استفاده قرار گیرد. اضافه کردن این مدل سینک به حمام یا دستشویی نمایی مدرن و مد روز به فضا می بخشد و آن را متفاوت جلوه می دهد.

روشویی کاسه ای در انواع روشویی سنگی، روشویی شیشه ای، روشویی چینی و روشویی فلزی تولید و در اختیار مشتریان قرار می گیرد. روشویی های سنگی در انواع روشویی صفحه ای کورین، روشویی صفحه ای گرانیتی و روشویی صفحه ای سنگ مرمر ساخته می شوند.

روشویی کابینت دار

روشویی کابینت دار از جمله انواع روشویی است که طرفداران بسکمک را به خود جذب می نماید. این روشویی ها در حمام ها و سرویس بهداشتی های کوچک و بزرگ قابل استفاده هستند و با هر سبک دکوراسیون داخلی مطابقت دارند. کابینت این روشویی ها مکان بسیار مناسبی برای نگهداری و ذخیره سازی اشیاء و لوازم مورد نیاز فراهم می نماید.

با استفاده از آن ها می توان فضایی مرتب، منظم و سازمان یافته ایجاد نمود و از آن لذت برد. گاهی اوقات یک سینک روشویی کابینتی به نقطه کانونی تبدیل شده و چشم هر بیننده را به سمت خود می کشاند.

روشویی سنگی

روشویی سنگی یکی از پرطرفدارترین انواع سینک روشویی می باشد که افراد زیادی علاقمند به خرید آن می باشند. روشویی سنگی نمونه ای از سینک های روشویی لوکس محسوب می شود و از نمونه های پرسیلینی گران تر می باشد.

سینک های دو نفره حمام و دستشویی

از کاربردی ترین وسایل حمام و سرویس بهداشتی این نوع سینک ها هستند، زیرا در عین مفید بودن بر زیبایی حمام می افزاید. معمولا از روشویی های کابینتی دوبل برای نگهداری مواد آرایشی، حوله ها و تمامی وسایل بهداشتی دیگر استفاده می شود تا هم به آسانی در اختیار مصرف نماینده قرار بگیرند و هم از شلوغی و بهم ریختگی سرویس بهداشتی جلوگیری نمایند.

به منظور ایجاد احساس راحتی در حمام، باید در نظر داشته باشید که کابینت های روشویی دوبل دیواری بهترین گزینه می باشند. معمولا روشویی های کابینتی پایه دار انتخاب خوبی برای حمام های بزرگ با فضای زیاد هستند. علاوه بر این در حمام های بزرگ نیز می توانید روشویی های کابینتی دونفره، مدرن و شیک را نصب کنید.

قیمت روشویی

کارخانجات و تولید نمایندگان بی شماری در زمینه ساخت و فروش انواع سینک روشویی سرویس بهداشتی و حمام فعالیت دارند. آن ها با استفاده از متریال ها و طرح های مختلف نسبت به تولید این تجهیزات مهم اقدام کرده و نیاز مشتریان را رفع می نمایند. تنوع جنس و مدل در روشویی ها بسیار بالاست، از این رو برای هر نوع دکوراسیون و هر سلیقه ای به راحتی می توان مدل دلخواه را یافت. قیمت تجهیزات حمام و سرویس بهداشتی نیز بر اساس مواد مورد استفاده، کیفیت آن ها و مدل طراحی متفاوت است.

شرح محصولقیمت محصولتاریخ بروز رسانی
روشویی دیواری 10,000,000 ریال1399/5/8
روشویی کابینت دار6,432,000 ریال1399/5/8
روشویی کاسه ای2,032,000 ریال1399/5/8

کلام آخر

ما در این مقاله انواع سینک های مورد استفاده در حمام و دستشویی را معرفی کردیم. همانطور که گفتیم سینک ها انواع و اقسام متفاوتی دارند و با توجه به سایز و طرح های مختلف، قیمت متفاوتی نیز دارند. امیدواریم این نوشته به شما در انتخاب یک سینک ایده آل کمک کرده باشد.

شما در محل زندگی خود از چه نوع سینکی استفاده می کنید؟ طرح و رنگ آن چگونه است؟ نظرات خود را در این مورد با ما در میان بگذارید.

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: ساختمانچی
انتشار: 18 شهریور 1400 بروزرسانی: 18 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 37123

به "انواع سینک روشویی حمام و سرویس بهداشتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انواع سینک روشویی حمام و سرویس بهداشتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید