تاثیر آلودگی هوا بر میزان مرگ و میر کووید 19

به گزارش مجله یک کامپیوتر، خبرنگاران/اصفهان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بر اساس تحقیقات اجرا شده در کشورهای مختلف آلودگی هوا احتمال مرگ و میر ناشی از کرونا را افزایش می دهد.

تاثیر آلودگی هوا بر میزان مرگ و میر کووید 19

یعقوب حاجی زاده امروز (دوشنبه- 29 دی ماه) در نشست مجازی روز ملی هوای پاک با موضوع اثرات آلودگی هوا بر سلامت با تاکید بر میزان مرگ و میر کووید 19، اظهار کرد: تحقیقات حاکی از این است افراد در معرض هوای آلوده به مدت طولانی، در برابر ویروس کرونا مقاومت کمتری دارند و سیستم ایمنی آنها ضعیف می گردد.

وی اضافه نمود: ریه افرادی که در معرض آلودگی هوا قرار دارند، دچار مشکل می گردد و سیستم تنفسی و قلبی عروقی آنها در معرض آسیب قرار می گیرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید براینکه افرادی که در برابر آلودگی هوا قرار دارند، در برابر تاثیر ویروس کرونا، آسیب پذیرترند و احتمال مرگ و میر در بین این افراد بیشتر است، گفت: تحقیقات نشان می دهد، هرچه فردی بیشتر در معرض آلودگی هوا باشد احتمال وخیمتر شدن علائم بیماری کووید 19 و مرگ و میر در اثر این بیماری افزایش می یابد.

به گزارش خبرنگاران، حاجی زاده اثر آلودگی هوا بر روی سلامت انسان را طولانی مدت دانست که به زودی تعیین نمی گردد و اضافه نمود: به همین دلیل به این موضوع توجه کمتری شده و حتی بعضی آمار ارائه شده را قبول ندارند.

عضو مرکز تحقیقات محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: سالانه حدود هفت میلیون نفر در جهان بر اثر آلودگی هوا جان خود را از دست می دهند. 47 درصد عوارض آلودگی هوا بر روی سلامتی انسان مربوط به ریه و 52 درصد مربوط به بیماری های قلبی عروقی و مغز است، علاوه براینکه آلودگی هوا بیماری ها و عوارض مختلفی مانند سرطان ریه، آسم و عارضه های قلبی عروقی را نیز ایجاد می نماید.

حاجی زاده با اشاره به روز ملی هوای پاک گفت: نیازمند برنامه های بیشتری برای مشارکت مردم در زمینه مقابله با آلودگی هوا هستیم که به وسیله آموزش به مردم می توان یاری بسیاری به برطرف مشکل آلودگی هوا کرد.

منشاء طبیعی گرد و غبارهای شهر اصفهان

عضو مرکز تحقیقات مبارزه با ریزگردها دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) نیز در این برنامه با موضوع منشاء طبیعی گرد و غبارهای شهر اصفهان و راهکارهای تثبیت کانون های گرد و غبار با بیان اینکه براساس تحقیقات بخش قابل توجهی از ریزگردهایی که به سطح شهر اصفهان می آیند منشاء داخلی دارد، اظهار کرد: این ریزگردها عمدتا از مناطق سگزی، فرودگاه شهید بهشتی و پایگاه شهید بابایی که در 25 کیلومتری شرق و شمال شرق اصفهان قرار دارند، فراوری می گردد.

احمد جلالیان اضافه نمود: ریزگردهای 21 تا 23 تیر سال 96 که باعث آلودگی هوای اصفهان و شهرهای اطراف آن شد از منطقه ایران مرکزی سرچشمه گرفت و در شرق اصفهان غنی شد و شاخص کیفیت هوا را تا 250 و بسیار ناسالم رساند. همچنین سوم خرداد سال 98 گرد و غبار باعث رسیدن شاخص کیفیت هوا به 500 شد.

وی با بیان اینکه تجزیه و تحلیل پدیده گرد و غبار در یک دوره 10 ساله حاکی از این است که به طور متوسط اصفهان هر 9 روز یک پدیده گرد و غبار داشته است، اظهار کرد: سگزی هر 6 روز یک پدیده گرد و غبار و تالاب گاوخونی هر 7 روز یک پدیده گردو غبار داشته است.

به گفته عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)، بر اساس تحقیقات، در شرق اصفهان به طور متوسط 59 روز از سال همراه با گرد و خاک است.

وی درخصوص ارائه راهکارها، پایش مرتب تالاب توسط اداره کل حفاظت محیط زیست، ایجاد کارگروه احیای تالاب مانند دریاچه ارومیه، مدیریت یکپارچه و بهم پیوسته آب در حوضه آبخیز زاینده رود، تخصیص حقابه تالاب به مقدار 170 میلیون متر مکعب در سال را از جمله راهکارهای برون رفت از این مشکل دانست.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 28 مهر 1400 بروزرسانی: 28 مهر 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 49816

به "تاثیر آلودگی هوا بر میزان مرگ و میر کووید 19" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاثیر آلودگی هوا بر میزان مرگ و میر کووید 19"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید