دستور تهیه مربای زردک خوشمزه و خوشرنگ
به گزارش مجله یک کامپیوتر، زردک از گیاهان خوشمزه و پر خاصیت است که به آن هویج ایرانی هم می گویند و در طب سنتی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد پس تهیه مربای زردک که سرشار از خاصیت است را از دست ندهید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک ابتدا زردک ها به خوبی می شوییم و سپس پوست آن را گرفته و با رنده درشت، رنده می کنیم.
یک قابلمه لعابی یا تفلونی را انتخاب نموده و شکر و آب را درون آن ریخته و روی شعله قرار می دهیم و سپس زردک رنده شده را اضافه میکنیم تا به خوبی بجوشد.
وقتی شهد مربا به جوش آمد حرارت را کم میکنیم تا زردک ها به آرامی بپزد و مربا به قوام خوبی برسد و وقتی متوجه شدیم به قوام دلخواه رسیده گلاب، آبلیمو تازه و خلال پسته را اضافه میکنیم و بعد از 2 دقیقه که چند قُل خورد شعله را خاموش میکنیم و وقتی مربا سرد شد درون ظروف مناسبی ریخته و در یخچال نگهداری میکنیم. مواد لازم برای تهیه مربا زردک
زردک 500 گرم
شکر 500گرم
اب2پیمانه
ابلیمو2قاشق غذا خوری
گلاب3قاشق غذا خوری
خلال پسته برای تزیین
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کیک هل و گلاب
طرز تهیه کیک خیس
منبع: جام جم آنلاین