دستور تهیه مربای زردک خوشمزه و خوشرنگ

به گزارش مجله یک کامپیوتر، زردک از گیاهان خوشمزه و پر خاصیت است که به آن هویج ایرانی هم می گویند و در طب سنتی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد پس تهیه مربای زردک که سرشار از خاصیت است را از دست ندهید.

دستور تهیه مربای زردک خوشمزه و خوشرنگ

به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک ابتدا زردک ها به خوبی می شوییم و سپس پوست آن را گرفته و با رنده درشت، رنده می کنیم.

یک قابلمه لعابی یا تفلونی را انتخاب نموده و شکر و آب را درون آن ریخته و روی شعله قرار می دهیم و سپس زردک رنده شده را اضافه میکنیم تا به خوبی بجوشد.

وقتی شهد مربا به جوش آمد حرارت را کم میکنیم تا زردک ها به آرامی بپزد و مربا به قوام خوبی برسد و وقتی متوجه شدیم به قوام دلخواه رسیده گلاب، آبلیمو تازه و خلال پسته را اضافه میکنیم و بعد از 2 دقیقه که چند قُل خورد شعله را خاموش میکنیم و وقتی مربا سرد شد درون ظروف مناسبی ریخته و در یخچال نگهداری میکنیم. مواد لازم برای تهیه مربا زردک

زردک 500 گرم

شکر 500گرم

اب2پیمانه

ابلیمو2قاشق غذا خوری

گلاب3قاشق غذا خوری

خلال پسته برای تزیین

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کیک هل و گلاب

طرز تهیه کیک خیس

مجله سرگرمی

مجله سرگرمی و تفریحی، همیشه به شادی
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 1 شهریور 1400 بروزرسانی: 1 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 62492

به "دستور تهیه مربای زردک خوشمزه و خوشرنگ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور تهیه مربای زردک خوشمزه و خوشرنگ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید