دستور پخت کلوچه سیب زمینی پر ادویه
به گزارش مجله یک کامپیوتر، کلوچه سیب زمینی پر ادویه از غذاهای محبوب برای دوستداران غذاهای فست فودی است با این تفاوت که این غذا مضرات فست فود را ندارد.

کلوچه سیب زمینی را می توان در کنار غذای دیگر در مهمانی ها سرو کرد، اغلب اینغذا برای مهمانیهای تشریفاتی استفاده می گردد. این کلوچه های خوشمزه معمولا مورد علاقه بچه ها است و با توجه به مواد غذایی سالمی که در این غذا وجود دارد برای آنها مناسب است.
دستور پخت برای 4 نفر در مدت زمان 50 دقیقه می باشد.
مواد لازم برای تهیه کلوچه سیب زمینی
سیب زمینی | 225 گرم |
روغن مایع | 2 قاشق سوپ خوری |
پیاز خرد شده | 2 عدد |
تخم گشنیز خرد شده | 1 قاشق چای خوری |
پودر زیره | 1 قاشق چای خوری |
گرام ماسالا (ادویه هندی) | 1 قاشق چای خوری |
نخود سبز پخته | 115 گرم |
نعنای خرد شده | 1 قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
مواد لازم برای تهیه خمیر
روغن زیتون | 1 قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
ماست | 150 میلی لیتر (1 سوم پیمانه) |
کره آب شده | 8 قاشق سوپ خوری |
آرد | 275 گرم |
بکینگ پودر | نصف قاشق چای خوری |
پاپریکا | 2 قاشق چای خوری |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
دستور پخت کلوچه سیب زمینی
- ابتدا سیب زمینی ها را در آب جوش بریزید و به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزید تا نرم گردد. صبر کنید تا سیب زمینی ها خنک گردد، سپس پوست آنها را بکنید و به شکل مکعب های 1 سانتی متری خرد کنید.
- روغن را روی تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ گردد. سپس پیاز را در آن بریزید و تفت دهید تا نرم گردد. سیب زمینی ها را در آن بریزید و سرخ کنید. حالا ادویه ها را در آن بریزید و چند ثانیه تفت دهید.
- تابه را از روی شعله بردارید و نخود، نعنا، نمک و فلفل را به آن بیفزایید و صبر کنید تا مخلوط به دست آمده خنک گردد.
- حالا هر بار گلوله ای از خمیر بردارید و روی هر یک از آنها دو قاشق چایخوری از مواد میانی بگذارید. سپس خمیر را تا کنید تا به شکل نیم دایره در بیاید و دو لبه خمیر را خوب به هم بچسبانبد و روی کاغذ روغنی قرار دهید.
- اکنون روی آنها تخم مرغ بمالید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد، در حدود 20 دقیقه بپزید تا برشته و طلایی گردد.
- حال کلوچه خوشمزه شما آماده سرو است.
نکات مورد توجه هنگام پختن کلوچه سیب زمینی
- در مرحله پخت سیب زمینی مواظب باشید که سیب زمینی ها انقدر پخته نگردد که حالت له شده داشته باشند.
- برای سالم تر بودن غذا می توانید از روغن کنجد بهره ببرید.
- اگر ادویه دیگری نیز مد نظرتان هست به مقدار کم به غذا اضافه کنید و اگر طعم آن مورد پسندتان شد برای دفعه های دیگر می توانید بیشتر بهره ببرید.
گروه آشپزی خبرنگاران
منبع: setare.comآژانس مسافرتی: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
مجله سامی: مجله سامی، وبلاگ نقد و بررسی کالاها و اخبار تولیدات صنایع
انتشار: 18 شهریور 1400
بروزرسانی: 18 شهریور 1400
گردآورنده: 1com.ir
شناسه مطلب: 45354
به "دستور پخت کلوچه سیب زمینی پر ادویه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت کلوچه سیب زمینی پر ادویه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید