سالاد بادمجان کبابی

به گزارش مجله یک کامپیوتر، برای شام بهتر است غذای سبک میل کنید و به همین منظور ما سالاد بادمجان کبابی به همراه آووکادو را انتخاب نموده ایم. پتاسیم آووکادو 60 درصد بیشتر از موز و سرشار از ویتامین های گروه B، ویتامین E و K است.

سالاد بادمجان کبابی
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه
  • تعداد: 4 نفر

مواد لازم

  • بادمجان درشت، خرد شده به ضخامت سه سانتی متر
  • یک عدد پیاز قرمز بزرگ، حلقه ای
  • روغن کانولا
  • یک عدد آووکادو خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز
  • یک قاشق چایخوری سس خردل
  • عسل
  • روغن زیتون
  • نمک و فلفل سیاه
  • یک عدد لیمو ترش (آب و پوست رنده شده آن)
  • برگ های جعفری (برای تزیین)

طرز تهیه

1- روی بادمجان ها و حلقه های پیاز روغن کانولا بمالید و روی منقل کبابی کنید. وقتی آنها نرم و پخته شدند، آن را روی تخته گوشت خوردکنی بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس آنها را به قطعات کوچک برش دهید.

2- بادمجان و پیاز کبابی سرد شده و آووکادو را داخل یک کاسه بریزید. در کاسه ای دیگر، سرکه قرمز، سس خردل و آویشن را با هم مخلوط کنید. عسل و روغن زیتون را اضافه کنید و در آخر برای مزه دار شدن، نمک و فلفل بزنید.

3- سس به دست آمده را داخل کاسه بادمجان ها بریزید و خوب هم بزنید. سپس با جعفری تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 313
  • چربی: 24.5 گرم
  • چربی اشباع شده: 3.5 گرم
  • پروتئین: 3 گرم
  • کربوهیدرات: 19 گرم
  • قند: 9 گرم
  • فیبر: 8 گرم
  • سدیم: 158 میلی گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 17 مرداد 1401 بروزرسانی: 17 مرداد 1401 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 79694

به "سالاد بادمجان کبابی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سالاد بادمجان کبابی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید