سالاد بادمجان کبابی
به گزارش مجله یک کامپیوتر، برای شام بهتر است غذای سبک میل کنید و به همین منظور ما سالاد بادمجان کبابی به همراه آووکادو را انتخاب نموده ایم. پتاسیم آووکادو 60 درصد بیشتر از موز و سرشار از ویتامین های گروه B، ویتامین E و K است.
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: 10 دقیقه
- تعداد: 4 نفر
مواد لازم
- بادمجان درشت، خرد شده به ضخامت سه سانتی متر
- یک عدد پیاز قرمز بزرگ، حلقه ای
- روغن کانولا
- یک عدد آووکادو خرد شده
- یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز
- یک قاشق چایخوری سس خردل
- عسل
- روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه
- یک عدد لیمو ترش (آب و پوست رنده شده آن)
- برگ های جعفری (برای تزیین)
طرز تهیه
1- روی بادمجان ها و حلقه های پیاز روغن کانولا بمالید و روی منقل کبابی کنید. وقتی آنها نرم و پخته شدند، آن را روی تخته گوشت خوردکنی بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس آنها را به قطعات کوچک برش دهید.
2- بادمجان و پیاز کبابی سرد شده و آووکادو را داخل یک کاسه بریزید. در کاسه ای دیگر، سرکه قرمز، سس خردل و آویشن را با هم مخلوط کنید. عسل و روغن زیتون را اضافه کنید و در آخر برای مزه دار شدن، نمک و فلفل بزنید.
3- سس به دست آمده را داخل کاسه بادمجان ها بریزید و خوب هم بزنید. سپس با جعفری تزئین و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 313
- چربی: 24.5 گرم
- چربی اشباع شده: 3.5 گرم
- پروتئین: 3 گرم
- کربوهیدرات: 19 گرم
- قند: 9 گرم
- فیبر: 8 گرم
- سدیم: 158 میلی گرم
انتشار: 17 مرداد 1401
بروزرسانی: 17 مرداد 1401
گردآورنده: 1com.ir
شناسه مطلب: 79694
به "سالاد بادمجان کبابی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "سالاد بادمجان کبابی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید