سی تی اسکن راه جدید تشخیص کرونا

به گزارش مجله کامپیوتر، این، هم برای تشخیص سریع فرد مبتلا (و درنتیجه مراقبت سریع و مؤثر از او) و هم برای ایزوله کردن بیمار جهت جلوگیری از شیوع این بیماری بسیار مسری لازم است.

سی تی اسکن راه جدید تشخیص کرونا

پزشکان دریافته اند که آنالیز سی تی اسکن بیماران مبتلا به ویروس کرونا، می تواند به تشخیص سریع تر کسانی که مشکوک به ابتلا هستند یاری کند.

اعضای یک تیم تحقیقاتی در دانشکده پزشکی آیکان، در بیمارستان مانت ساینای نیویورک، گفته اند که می توانند الگو های معینی را که نشانه ابتلا به کرونا هستند در ریه افراد شناسایی نمایند. این تیم اولین گروه در ایالات متحده است که سی تی اسکن بیماران را تجزیه و تحلیل می نماید.

مطالعه اجرا شده نشان می دهد که تحلیل و تجزیه تصاویر سی تی اسکن می تواند روشی مؤثر برای معاینه افراد مشکوک باشد و به فرآیند تصمیم گیری برای ایزوله کردن یا نکردن بیمارانی که نتیجه آزمایش آن ها قطعی نیست یاری می نماید.

این پزشکان، که یافته های خود را در مجله پزشکی رادیولوژی منتشر نموده اند، اسکن 94 بیمار را که در فاصله 18 ژانویه تا 2 فوریه، در چهار مرکز پزشکی در چهار استان چین بستری شده بودند، دریافت و آنالیز کردند.

طبق گزارش دانشکده پزشکی فوق، بیشتر این بیماران یا به ووهان سفر نموده بودند یا از نزدیک با افراد مبتلا در ارتباط بودند. در بیش از نصف 36 بیماری که از لحظه گزارش علایم بیماری تا دو روز بعد از آن اسکن شده بودند، هیچ شواهدی از بیماری ریوی دیده نمی شد.

در 33 بیمار که سه تا پنج روز پس از گزارش علایم بیماری سی تی اسکن شده بودند، تیم تحقیقاتی الگو هایی مشاهده کردند که به لکه های پودرشیشه ای مشهورند - این الگو ها لکه های سفیدرنگی هستند که در تصاویر سی تی اسکن این بیماران گردتر و متراکم تر شده بودند.

در بیمارانی که 6 تا 12 روز پس از گزارش علایم بیماری اسکن شده بودند، تجزیه و تحلیل تصاویر نشان می داد که ریه بیمار به طور کامل درگیر بیماری شده است. الگو های مشاهده شده در این تصاویر همانند الگو هایی بود که در بیمار های مرتبطی نظیر سارس و مرس دیده شده بود.

آدام برنهایم، نگارنده اصلی این تحقیق و استادیار رادیولوژی تشخیصی، مولکولی و مداخله ای در دانشکده پزشکی آیکان، می گوید: شناخت الگو های تصویربرداری بر اساس دوره زمانی عفونت نه تنها برای درک فرایند بیماری و فرآیند طبیعی کووید-19 بلکه برای یاری به پیش بینی تغییر شرایط بیمار و ایجاد عوارض احتمالی نیز بسیار مهم و حیاتی است.

پزشکان می گویند هنگامی که بیمار اولین علائم کووید-19 را گزارش می دهد، این علایم معین نیستند و اغلب شبیه سرماخوردگی اند، بنابراین تشخیص بیماری آسان نیست و انجام آزمایشات تایید آن توسط مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری نیز چند روز زمان می برد.

همچنین، گفته می گردد این مطالعه به بیمارستان ها در ایالات متحده و سراسر دنیا یاری می نماید که براساس تصاویر سی تی اسکن، ابتلا یا عدم ابتلای فرد به ویروس کرونا را تأیید نمایند.

چنانچه نتایج اسکن ریه بیمارانی که علایم اولیه ابتلا را دارند قطعی نباشد، پزشکان می توانند بیمار را به مدت چند روز ایزوله نمایند تا وقتی که تصمیم قطعی در خصوص او گرفته گردد.

پروفسور برنهایم می افزاید: این، هم برای تشخیص سریع فرد مبتلا (و درنتیجه مراقبت سریع و مؤثر از او) و هم برای ایزوله کردن بیمار جهت جلوگیری از شیوع این بیماری بسیار مسری لازم است.

در حال حاضر 83 هزار و هشتصد و نه مورد تأیید شده ابتلا به ویروس کرونا وجود دارد و 2867 نفر در اثر این بیماری تنفسی جان باخته اند.

منبع: اینیدپندنت

tour-malaysia.ir: تور مالزی ارزان قیمت، تور پنانگ، کوالالامپور، لنکاوی، تور لحظه آخری مالزی را همراه ما باشید.

sale-blog.ir: مجله وبلاگ فروش | ارائه نرم افزارهای مدیریت وبسایت را به ما بسپارید.

منبع: فرادید
انتشار: 30 آبان 1400 بروزرسانی: 30 آبان 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 23616

به "سی تی اسکن راه جدید تشخیص کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سی تی اسکن راه جدید تشخیص کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید