فوائد کیوی برای سلامتی
به گزارش مجله یک کامپیوتر، علاوه بر سیب، کیوی نیز از جمله میوه هایی است که مصرف مرتب آن می تواند فرد را از مراجعه به پزشک بی احتیاج کند.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایسنا، این میوه با دارا بودن انبوهی از مواد مغذی با فوائد بسیاری برای سلامتی همراه است. یک عدد از این میوه حاوی 61 کالری، 15 گرم کربوهیدرات، سه گرم فیبر و تنها 9 گرم قند طبیعی است. همچنین ویتامین C، کلسیم، آهن، ویتامین B6، منیزیم، پتاسیم از مواد مغذی ضروری موجود در این میوه به حساب می آید.
به گفته متخصصین تغذیه، ترکیب های مغذی موجود در این میوه درصورتیکه به طور مرتب مصرف گردد برای سلامت مفید هستند و می توانند هضم غذا را بهبود داده و سلامت سیستم ایمنی و متابولیک را تقویت نمایند.
مصرف میوه کیوی یکی از آسانترین روش ها برای تامین ویتامین C مورد احتیاج بدن است. ویتامین C یک اسید اسکوربیک است که بدن برای تشکیل ماهیچه، کلاژن و استخوان ها به آن احتیاج دارد. نتایج بعضی مطالعات نشان می دهد که خوردن کیوی می تواند به مبتلایان آسم یاری کند و ممکن است باعث کاهش خس خس در بچه ها گردد.
همچنین ویتامین C و آنتی اکسیدان های موجود در کیوی می توانند با سفت شدن پوست هنگام مقابله با التهاب به کاهش آکنه یاری کند. علاوه بر این، کیوی سرشار از پتاسیم است که به عملکرد کلیه ها یاری نموده و مانع از تشکیل سنگ در کلیه ها می گردد. وجود پتاسیم در کیوی به کاهش فشارخون بالا یاری می نماید.
به گزارش مدیکال دیلی، یکی دیگر از مزایای کیوی برای سلامتی دارا بودن فیبر و آب است. فیبر به تجزیه غذا یاری می نماید و میزان بالای آب موجود در کیوی نیز باعث می گردد بدن آب کافی دریافت کند که هر دوی این فاکتورها به فرآیند هضم سالم غذا یاری می نمایند.
منبع: جام جم آنلاینبانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما