نبود برنامه ریزی صحیح برای مهاجرت پذیری به اصالت روستاها خسارت می زند
به گزارش مجله یک کامپیوتر، خبرنگاران/تهران معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران گفت: عدم برنامه ریزی صحیح برای مهاجرت پذیری منطقه ها، به پیشینه ، هویت و اصالت روستاها خسارت وارد می نماید.

به گزارش خبرنگاران، عبدالرضا چراغعلی عصر یکشنبه 11 مهر ماه در نشست آنالیز مسائل روستاهای قرچک با حضور معاون سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور بیان نمود: مهاجرت پذیری امری اجتناب ناپذیر بوده اما برنامه ریزی برای این موضوع یک ضرورت محسوب می گردد؛ به این معنا که اگر برای جمعیت مهاجر، نیازها، مسائل و چالش ها طبق برنامه مدون درنظر گرفته نگردد، بطور حتم توسعه شهری و روستایی ممکن نخواهد شد.
این مقام مسئول بیان نمود: حفظ اصالت روستاها یک مسئله بسیار مهم در کشور ماست و هرگونه بی تدبیری در این رابطه به طور کلی به اصل توسعه صدمه می زند چرا که اعتقاد داریم توسعه استان تهران در گروی توسعه روستایی است.
معاون استاندار تهران اسم کرد: دهیاری ها و دیگر ادارات و نهادهای متولی روستایی، باید فرهنگسازی، توجه به مسائل فرهنگی و حفظ محیط زیست را یک اولویت مهم بدانند.
منبع: خبرگزاری ایسناbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا