چند داروی طبیعی برای پیشگیری از سرطان
به گزارش مجله یک کامپیوتر، نمی توانید با مصرف گیاهان دارویی، به درمان قطعی یا پیشگیری صد درصد از بیماری ها امیدوار باشید، اما اگر گیاهان دارویی ضد التهاب و سرشار از آنتی اکسیدان را هر روز مصرف کنید، احتمال دچار شدنتان به سرطان، دیابت و بیماری های التهابی مثل آرتریت به شکل قابل توجهی کمتر می گردد. ما در این مطلب، چند گیاه که به پیشگیری از سرطان یاری می نمایند را به شما معرفی می کنیم.

پیشگیری از سرطان با فلفل قرمز
سوزشی که با خوردن فلفل قرمز در دهانتان احساس می کنید، بخاطر کایین موجود در آن ایجاد می گردد. یعنی همان ماده ای که می تواند دردهای عضلانی را آرام کند. فلفل قرمز، به تسکین دندان درد، التیام دردهای ناشی از آرتریت و کاهش مسائل دیابتی ها هم یاری می نماید.
البته فواید کایین به همین موارد ختم نمی شوند. اگر سرما خورده باشید، می توانید با خوردن سوپی که در آن فلفل قرمز ریخته اید زودتر سرپا شوید. فلفل قرمز احتقان بینی را کم می نماید، سوخت و ساز بدنتان را بیشتر نموده و انرژی تان را افزایش می دهد و بخاطر آنتی اکسیدان های فراوانش مثل یک داروی ضدالتهاب عمل می نماید. از نظر محققان فلفل قرمز به پیشگیری از سرطان یاری می نماید و مقاومت بدن مصرف نمایندگانش را بالا می برد.
پیشگیری از سرطان با دارچین
چه آن را در چای بریزید و چه با یاریش نانی خوش عطر را بپزید، قند خونتون کاهش پیدا می نماید. دارچین شاید از پس درمان دیابت برنیاید اما به بهبود حال بیماران دیابتی یاری می نماید. این ادویه پرخاصیت، کلسترول و تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد، مانع لخته شدن خون می گردد و دردهای ناشی از التهاب بافت های بدن را آرام می نماید.
پیشگیری از سرطان با میخک
اغلب ما میخک را داروی طبیعی می دانیم که از پس آرام کردن درد دندان برمی آید. اما خواص میخک به همین جا محدود نمی گردد. این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که به کم شدن دردهای ناشی از التهاب یاری می نمایند. میخک خطر بیماری های قلبی را پایین می آورد، به پیشگیری از سرطان یاری نموده و خطر دچار شدن به آسیب های غضروفی و استخوانی را هم کمتر می نماید.
پیشگیری از سرطان با گشنیز
اگر هضم غذا برایتان به یک مشکل تبدیل شده، در غذاهایتان گشنیز بریزید. مصرف این گیاه حتی به درمان سندرم روده تحریک پذیر هم یاری می نماید. گشنیز هم مثل گیاهانی که در ابتدای این مطلب به شما معرفی کردیم خاصیت ضد التهابی دارد و عملکرد انسولین در بدن را بهتر می نماید.
پیشگیری از سرطان با سیر
اگر کلسترول خونتان بالاست، سیر را به یکی از چاشنی های ثابت غذاهایتان تبدیل کنید. مصرف سیر خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کمتر می نماید. این گیاه پرخاصیت احتمال دچار شدن به سرطان معده و کلون را هم کمتر می نماید و به همین دلیل است که محققان مصرف آن را در پیشگیری از سرطان موثر می دانند. سیر ضد باکتری و ضد قارچ هم هست و به بهبود عفونت های سینوسی یاری می نماید.
پیشگیری از سرطان با زنجبیل
سالهاست که ما ریشه زنجبیل را به عنوان یک چاشنی محبوب به غذاها و شیرینی هایمان اضافه می کنیم، اما شاید ندانیم که زنجبیل یکی از بهترین داروهای گیاهی برای کاهش مسائل گوارشی است. ریشه این گیاه بیماری های التهابی را تسکین می دهد و به بهبود حال آرتریتی ها یاری می نماید. زنجبیل را می توان یک ضد سرطان طبیعی دانست و برای کم شدن حالت تهوع هم از آن یاری گرفت.
پیشگیری از سرطان با مریم گلی
برای تقویت حافظه و کم شدن خطر ابتلا به آلزایمر، می توانید سراغ مریم گلی هم بروید. این گیاه هوشیاری و آرامش را بیشتر می نماید. مریم گلی خاصیت ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی هم دارد و یک ضد سرطان طبیعی به شمار می رود. مریم گلی سرشار از آنتی اکسیدان های طبیعی است و عملکرد انسولین را در بدن بهبود می دهد.
منبع: کتاب کالهبانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما