کرونا نشان داد قدرت ساختگی نظام بهداشت و درمان غرب تبلیغات بوده است

به گزارش مجله یک کامپیوتر، یک کارشناس مسائل سیاسی می گوید: ویروس کرونا به مانند سونامی و طوفانی بود که بسیاری از پرده ها را بر انداخت و بعضی از مسائل پنهانی در ارتباط با نظام غرب از جمله سیستم بهداشتی آن که قرار نبود آشکار گردد را در برابر دیده همگان قرار داد.

کرونا نشان داد قدرت ساختگی نظام بهداشت و درمان غرب تبلیغات بوده است

سید رضا صدرالحسینی، در گفت وگو با خبرنگاران، در پاسخ به این سوال که عملکرد ایران در بحث مبارزه با کرونا را با توجه به تحریم های اعمال شده علیه کشور در مقایسه با دیگر کشورها از جمله کشورهای غربی چگونه ارزیابی می نماید، گفت: قبل از پاسخگویی مستقیم به این موضوع باید شرایط درمانی و بهداشتی کشورهای مختلف را مورد توجه قرار داد. در همین چارچوب باید به مقولاتی همچون زیرساخت های بهداشتی و درمانی کشورها توجه کرد چرا که کشورهایی در حوزه مبارزه با ویروس کرونا پیروز بوده اند که زیرساخت های بهداشتی مناسب تری داشته اند.

وی گفت: علاوه بر زیرساخت های بهداشتی باید به مقولاتی چون تعداد پزشکان عمومی و متخصص، شرایط واکسیناسیون، شبکه بهداشتی کشورها و... نیز توجه کرد. کشورهایی در حوزه مبارزه با کرونا پیروز تر عمل نموده اند و توانسته اند که جلوی افزایش آسیب ها را بگیرند که در کنار موارد ذکر شده دارای توانمندی لازم در ساخت تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی در حوزه مبارزه با کرونا بوده اند.

این کارشناس مسائل سیاسی، با بیان این که با توجه به عوامل ذکر شده در مقایسه عملکرد ایران در این حوزه با تعدادی از کشورهای غربی به این نتیجه می رسیم که بخش قابل توجهی از مسائلی که در حوزه بهداشت و درمان بعضی از کشورهای غربی مطرح بوده است تبلیغات بوده که با استفاده از رسانه توانسته اند این ذهنیت را به وجود آورند که آنها در حوزه بهداشت و درمان از توانمندی های بسیاری برخوردار هستند، توضیح داد: مثلا آمریکا با استفاده از تبلیغات هالیوودی و تصاویری که از بیمارستان ها و مراکز درمانی اش در فیلم ها و سریال ها منتشر شده است، این ذهنیت را ایجاد نموده که شرایط آنها در حوزه بهداشت، درمان و تشخیص قابل مقایسه با دیگر کشورها نیست و یک امر غیر قابل دستیابی است. حال با توجه به اتفاقاتی که اتفاق افتاده متوجه می شویم بخش قابل توجهی از آنچه به ما نشان داده شده تبلیغات با استفاده از رسانه و تکنیک های هالیوودی بوده است.

صدرالحسینی با اشاره به آمارهایی که از سوی رسانه های کشورهای غربی در خصوص شیوع ویروس کرونا در این کشورها و تلفات حاصل از آن منتشر می گردد، اظهار کرد: ویروس کرونا و شیوع جهانی آن یک طوفان و سونامی بود که توانست بخش قابل توجهی از پرده ها که قرار نبود کسی پشت آنها را ببیند، براندازد و بسیاری از مسائل پنهانی را آشکار کند که یکی از آنها تعیین شدن شرایط واقعی سیستم بهداشتی - درمانی در کشورهای غربی و ناتوانی آنها در این زمینه است.

وی ادامه داد: واقعیت این است که کشوری چون ایران علی رغم وجود بعضی تبلیغات توانسته امکانات خود در این حوزه را به سرعت بروزرسانی کند و با فداکاری پزشکان و کادر درمانی کشور پیروزیت های خوبی در حوزه درمانی و بهداشتی داشته باشد.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان این که این پیروزیت حاصل وجود زیرساخت ها و نیروی انسانی متخصص در کشور است، توضیح داد: ایران در بخش آموزش نیروی انسانی، ایجاد انگیزه های انسانی و الهی در آنها و به کارگیری امکانات پزشکی توانسته در عرصه بهداشت و درمان بیش از آنچه تصور می شد خود را نشان دهد و بار دیگر دروغین بودن تبلیغاتی که در طول 40 سال گذشته علیه کشورمان مبنی بر این که ایران توانمندی های لازم را در حوزه بهداشت و درمان را ندارد، نشان دهد.

بانیما

قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما
منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 1 شهریور 1400 بروزرسانی: 1 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 28859

به "کرونا نشان داد قدرت ساختگی نظام بهداشت و درمان غرب تبلیغات بوده است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کرونا نشان داد قدرت ساختگی نظام بهداشت و درمان غرب تبلیغات بوده است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید